Skocz do zawartości
nasiona thc-thc

darmowe nasiona marihuany

Recommended Posts

Opublikowano

Witam ponownie, dzisiaj wstawiam fotki po wczorajszym podlewaniu, niestety nie miałem czasu żeby bawić się w nagrywanie a pić dziewczyną trzeba dać 😅. Dostały wczoraj tak jak ostatnio po półtora litra wody z dodatkiem nawozów od TA Terra Aquatica tripart dostały tak: po Micro 1,5ml na litr wody czyli 9ml/6L to samo grow 1,5ml na litr czyli 9ml/6L i Bloom 1ml na litr czyli 6ml/6L. Po zmierzeniu EC samej wody 0,238 a po dodaniu nawóz 1385 EC, ogóle staram się podawać im około 1600 ale dosyć niedawno były wysadzane do nowej ziemi a nie miałem ostatnio czasu żeby podlać je do ranoffu żeby zrobić pomiary dlatego dostały troszkę mniej a i pH roztworu było 5,98. A i z uwagi na brak filtra z odwróconą osmozą kupuję im wode mineralną 😁 tak że dbam o swoje dziewczyny 😅😉

IMG_20250612_053934.jpg

IMG_20250612_053925.jpg

IMG_20250612_053916.jpg

IMG_20250612_053911.jpg

IMG_20250612_053904.jpg

IMG_20250612_053835.jpg

IMG_20250612_053753.jpg

• Upvote 3
Opublikowano
48 minut temu, Macky napisał(a):

Ładnie rosną.

Staram się jak mogę i powiem ci że dużo osób się wkurzało na mnie bo potrafiłem pytać się o niektóre rzeczy po dwa razy😅, wolałem dopytać jak zmarnować uprawe i być zawiedziony😁 I teraz są efekty😁

Opublikowano

Część wam👋 Teraz coś dla przestrogi żeby nie robić broń Boże żadnych treningów na drugi dzień po podlewaniu bo można coś połamać🤬 I kurwa nie wiem co mnie pokusiło żeby to robić i mam nauczkę od dzisiaj pluje w lustro 🤬 wrzucam fotę ten szczyt jest podparty ale on pękł do połowy może i dalej dlatego wątpię żeby przetrwał. A najgorzej to boję się żeby nie dostała za dużego stresy i żeby nie shermila 😖 jak przybliżyć IE to widać gdzie pękł 

IMG_20250612_205000.jpg

• Upvote 1
Opublikowano

Hej, wczoraj użyłem taśmy do naprawienia tego szczytu i może coś z tego będzie bo po nocy prezentuje się tak!!! Czyli normalnie 😁 więcej szczęścia niż rozumu 😅🤣🤣🤣🤣

IMG_20250613_061737.jpg

• Upvote 1
Opublikowano

Wróciwszy z pracy przyleciałem od razu do namiotu zobaczyć jak wygląda ten nieszczęsny szczyt i ku wielkie radości jest wszystko git i będzie żyć 👍 to fotka

IMG_20250613_170248.jpg

• Upvote 2
Opublikowano

Dobrze wyglądają.

Też kiedyś tak ułamałem szczyta przy pierwszym lst. Owinąłem taśmą izolacyjną i chyba dałem patyk la wzmocnienia i się zrosło 🙂 hahaha

Byłem z seibie dumny niczym chirurg po udanej operacji 🙂

Przydałby im się jakiś booster kwitnienia. Np. takie green sensation.  Bo jak rozumiem używasz tylko dóch nawozów?

• Like 1
Opublikowano
4 minuty temu, Rysiu napisał(a):

Dobrze wyglądają.

Też kiedyś tak ułamałem szczyta przy pierwszym lst. Owinąłem taśmą izolacyjną i chyba dałem patyk la wzmocnienia i się zrosło 🙂 hahaha

Byłem z seibie dumny niczym chirurg po udanej operacji 🙂

Przydałby im się jakiś booster kwitnienia. Np. takie green sensation.  Bo jak rozumiem używasz tylko dóch nawozów?

Sory ale nie chcę mi się pisać wszystkiego co stosuje ale to te trzy nawozy na górze w kartonie to podstawa a na dole suplementy które dostają. Nie mieszam tylko głównych nawozów tych od TA Terra Aquatica tripart i biobizz bo te pierwsze to mineralne a drugie organiczne. Te organiczne miałem stosować do tych na balkonie ale jakoś nie wyszło 😅 dostały przy przesadzaniu jeszcze mikroryze i trichodermy a z boosterów to tak jak widzisz Top-Max od biobizz 

IMG_20250613_222000.jpg

Opublikowano

Aaaa. Dobra. Zapomniałem, że już mi chyba wstawiałeś tą fotkę. Już nie pamiętam kto czego używa w tych fotorelacjach 🙂

Na pewno top max im się teraz bardzo przyda. Bio bloom też jeśli tam masz w tych biobizzach. Nawozy typu grow bym już odpuścił jeżeli nadal używasz.

Niech se dalej rosną. Jeszcze dobrych kilka tygodni przed nimi.

• Like 1