Skocz do zawartości
nasiona marihuany thc-thc

seedbay

Recommended Posts

Opublikowano

I teraz witam i na tej uprawie🫵 tu czas niestety biegnie wolno 😅 ale panie przez cały czas puchną, niestety nie wszystkie 😟 jedna z nich tą która rośnie bez żadnego treningu zblokowała się praktycznie całkowicie bo tylko gdzieniegdzie pojawiają się pastyle. No i jej sąsiadka ta z lewej też nie puchnie tak jak by mogła. One tak się zachowują od czasu kiedy pierwszy raz je przelałem bo zrobiłem im flusha i z pomiarów i samego wyglądu roślin było widać że były bardzo głodne. No i pospieszyłem się o dzień może półtora do całkowitego wysuszenia gleby i podlałem roztworem z nawozami. I plan jest teraz taki żeby je znów przesuszyć i podlać je później samą wodą ewentualnie trochę calmagu dodać bo wodę daje im filtrowaną 👍 i zobaczymy czy coś się ruszy. A jak nie to będzie robiony następny flush ale tym razem z dodatkiem flashclean czyli środkiem który resetuje glebe ale nie szkodzi rośliną, fajna sprawa👍 no i po forach sami się domyślić które to które 😉 pozdrawiam ,życząc grubych topów i do następnego 👊 🫵 😁 

IMG_20250720_202716.jpg

IMG_20250720_202703.jpg

IMG_20250720_202656.jpg

IMG_20250720_202636.jpg

IMG_20250720_202623.jpg

IMG_20250720_202609.jpg

IMG_20250720_202555.jpg

IMG_20250720_202549.jpg

• Upvote 1
Opublikowano

Ładne 🙂

Ak47 i SQ bliske ścięcia. Dobrze idą. Raczej juz nie ma co flusha robić. Tylko lać nawozy. Te pozkstałe to jeszcze z 4-6 tygodni. Przydałyby się zdjęcia każdej z osobna.