JonDep Opublikowano 6 Sierpnia 2024 Opublikowano 6 Sierpnia 2024 Quick one - jest szybkim automatem, więc będzie ok. Apple fritter - to genetyka Sour Apple x Animal Cookies więc będzie ciężko w Polskim klimacie, tym bardziej że w Hiszpanii na outdoor jest dobra dopiero w Październiku, w Polsce raczej nie dojdzie. O.G. Kush - od royal queen seeds to genetyka Chemdawg x Lemon Thai x Pakistani Kush więc kiepski wybór na Polski outdoor. Nigdy nie patrz na opisy z royal queen seeds bo oni opisują tam że się jakaś ich odmiana nadaje na outdoor ale w Hiszpanii a tam jest ciepło. Również dużo sklepów bezmyślnie kopiuje te ich opisy i wstawia na swoich polskich stronach wprowadzając ludzi w błąd, że coś takiego wyrośnie na Polskim outdoorze a to bzdura. 1 Cytuj
Stary Kopciarz Opublikowano 25 Sierpnia 2024 Autor Opublikowano 25 Sierpnia 2024 Aktualizacja : 86 dzień Myślę że dam im jeszcze tydzien/dwa i będę bral się za zbiory, wygląda smacznie mniam mniam 💨 Cytuj
Toksyna Opublikowano 25 Sierpnia 2024 Opublikowano 25 Sierpnia 2024 Na 3 zdjęciu od dołu najprawdopodobniej rozwija się pleśń przy tym żółtym liściu. Przyjzyj się dokładniej. Cytuj
Stary Kopciarz Opublikowano 6 Września 2024 Autor Opublikowano 6 Września 2024 Przedostatnia aktualizacja, nie sprawdzałem wagi gdyż zrobię to już po wysuszeniu dlatego wtedy napisze dokładny wynik. W każdym razie myślę że dobrze wyglądają jak na swój kiepski falstart z ziemią na początku... w każdym razie teraz mniej więcej wiem już w czym był problem na następny raz będzie lepiej 💨 Cytuj
Stary Kopciarz Opublikowano 15 Września 2024 Autor Opublikowano 15 Września 2024 Wynik końcowy to niecale 200g po trymowaniu i wysuszeniu, dzięki za pomoc uprawke uważam za zakończona teraz to co misie lubią najbardziej pufu pufu. Ogólnie moje wrażenia bardzo pozytywne jestem mile zaskoczony wynikiem i efektem końcowym po spaleniu blaja 👌🏼 2 Cytuj
Rysiu Opublikowano 15 Września 2024 Opublikowano 15 Września 2024 Nooo. Muszę przyznać, że jak zobaczylem pierwsze zdjęcia, to nie spodziewałem się, że cos z tych auto jeszcze będzie. A tu proszę. Dotrwały do końca i calkiem sporo dały. A co z tą sezonówką? Nadal w donicy? Rozbij te 200g na 2 słoiki, żeby nie było to tak upchane. 1 Cytuj
Stary Kopciarz Opublikowano 17 Września 2024 Autor Opublikowano 17 Września 2024 Sezonówka jeszcze w donicy, i dopiero jakiś tydzień temu zaczęła kwitnąć... niewiem co z tym zrobić zostawić już do końca na dworze mimo tych ulew czy może jednak zabrać ja do domu ? Cytuj
Toksyna Opublikowano 17 Września 2024 Opublikowano 17 Września 2024 Jak możesz zabieraj ja do domu ona potrzebuje kilku dobrych tygodni żeby dojść. 1 Cytuj
Stary Kopciarz Opublikowano 21 Września 2024 Autor Opublikowano 21 Września 2024 Czy mogę liczyć na darmowe nasiona ? Ps. ruszyłem z kolejna uprawa ale nie robię z niej relacji bo chciałem coś popróbować, na koniec dam znać jakie wyciągnąłem wnioski 🙏🏼 Cytuj
Macky Opublikowano 21 Września 2024 Opublikowano 21 Września 2024 Dostaniesz darmowe nasiona, napisz do mnie na PW. Cytuj
Recommended Posts