ProfChip Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Uh przecież to dotyczy tego boxa, którego opisałem kilka postów wcześniej. Ba, nawet zdjęcia dałem i napisałem jaką odmianę będę uprawiać. Źródłem światła jest jedna świetlówka kompaktowa (z tego co pamiętam 24W). O to że się przypali nie ma obaw, bo dałem nawet jeszcze szybkę (2mm) pod żarówkę, więc czill.Pytanie tylko jest takie jaka minimalna wysokość wchodzi w grę.
matifuks Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 70-80cm i mozna uprawiac automaty i zwykłe z ostrym lst
rookie Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 cytrusy :razz: to co na zdjęciach powyżej to wszystko spod 250W, 4X7L , 5L, 2x3L strasznie dużo liści maja te WR nawet dokładnie nie da sie obczysic do suszenia heheh total bloom i ripen ale w wersji testowej rosliny bez ripena mniejsze wszystko było gdzieś od tygodnia na samej wodzie z 2 razy przelane -smak lepszy niz bez flusha ... mnie out juz wykańcza te cieżkie wory...krzyny odgłosy trzaski, można paranoi sie na bawić lubie ale jest z tym #$%# roboty i ta ciągła nie pewnośc ze znikna ... pozdrawiam ps z lr lekko ponad 60gy
gwt Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Opublikowano 23 Kwietnia 2009 siemka, czym może być spowodowane, że kiełki po PRECRUSHUNg'u nie rosną. wyszły mi na 1,5mm i stoją w miejscu od 3 dni. Nacisnąłem wczoraj mocnej skorupkę, aby im ułatwić, ale i tak jest w miejscu. o co chodzi? co z tymi nasionkami zrobić? ma dalej to jakiś sens?
matifuks Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Opublikowano 23 Kwietnia 2009 wrzuc je do ziemi. chcesz cala roslinke na wacikach wychodowac?
Gość Byndzek Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 gwt, Bardzo możliwe, że uszkodziłeś je robiąc ten Precrushing. Wrzuć je do ziemi, może coś z tego jeszcze będzie. Preemosh, albo źle przyklejona :wink:
TeHaCjusz Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Opublikowano 25 Kwietnia 2009 nesta, Ruderalis Skunk już ma sam w sobie AutoFlow, więc nie ma potrzeby krzyżować go z Lowryder'em. To od Ruderalisa AutoFlowering odziedziczył Lowryder, więc nie widzę sensu w krzyżowaniu, aby uzyskać cos, co rośina ma juz w sobie..
matifuks Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Opublikowano 25 Kwietnia 2009 z tego co wyczytałem to wystarczy 2 razy sqra89(ruderalis x cos z autofloweringiem)i to jeszcze raz x z czyms co ma autoflowering
manishek Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Opublikowano 25 Kwietnia 2009 jeśli chodzi Ci o trening to masz wszystko wyjasnione na forum
Tomski Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Witam,mam pytanko kiedy przelączyć roslinke na flo. Jest na ok 6 tyg wega... czytalem ze dobrze jest przelaczyc na 12/12 jesli zajmuje polowe boxa, jednak troche mi sie spieszy do zbiorow. Moge ja teraz przelaczyc czy poczekac jescze(max 2 tyg).I czy jeżeli ustawie jej flo teraz plon sporo sie zmniejszy ps. sory ze tak troche nie jasno pisze ale juz jestem troche
Recommended Posts