Jump to content

thc-thc

breedbros.com

Zaburzenia erekcji

hipe

Recommended Posts

Mam problem z erekcją i zastanawiam się czy nie jest to spowodowane intensywną masturbacją. Mianowicie masturbuje się od wielu lat ale przy kontakcie z dziewczyną penis od razu opadł po tym jak stanął.Zacząłem się denerwowac i tym bardziej opadał. Bardzo mnie to zestresowało. W przyszłym tygodniu jedziemy na wakacje razem i na miejscu chciałbym stanąć na wysokości zadania. Co robić?

Czy przypadkiem nie ma to u Ciebie podłoża psychicznego? W sensie, ze bardzo się denerwujesz i ten stres powoduje, ze penis opada? Im bardziej się stresujesz, tym bardziej opad. Im bardziej się opada tym bardziej się stresujesz i takie błędne kolo. Masturbacja tutaj raczej nie ma nic do rzeczy bo większość zdrowych mężczyzn się masturbuje. Nawet jeśli są w szczęśliwych związkach. Polecam wyluzować się w jakiś sposób przed seksem. Możesz wypić sobie trochę alkoholu, byle nie za dużo bo alkohol sam w sobie również negatywnie wpływa na erekcję. Wystarczy pól piwka albo jedno piwko.Zastanawiałeś się nad tabletkami na erekcję? Może warto byłoby spróować? Poprawiłbyś swoją kondycję oraz jakość erekcji.

• Upvote 1

Zależy jakie tabletki. Nie pisze tutaj o sildenafilu bo faktycznie środka nie powinno się przyjmować jak cukierków, ale o środkach z l argininą.Celuj jednak od razu w te o lepszym składzie. Bardzo dobre są Viamen. Testowo kupiłem jakiś czas temu jedno opakowanie aby się przekonać czy w moim związku może być lepiej. Okazuje się że tak, cum on faktycznie działa, i poprawia jakość zbliżeń dla obojga. Od tamtej pory kupiłem sobie kilka opakowań i z każdym kolejnym jest lepiej. 

• Upvote 1

Ja bym Ci polecił endokrynologa, porobił badania na poziom kortyzolu i prolaktyny i do tego testosteronu. Z tego co słyszałem ci co mają podwyższony poziom prolaktyny to, nawet sidenafil nie chce działać. 

• Upvote 1

Dzięki, właśnie sobie o nich czytam. Jeszcze nie wiem czy je zamówię ale zapamiętam.Tak poza tym to jest prawdą to co pisza na opakowaniu? W sensie, że zwiekszają ilość spermy?

• 2 weeks later...

w twoim wieku to bym sie trzymał daleko od sildenafilu który może rozwalić serducho tym bardziej że jest to kwestia nerwów a nie problemów z erekcja. Możesz sobie pobrać cos zdrowszego i też dajacego niezłego kopa w penia - Prosent 600 codziennie po jednej tabletce. Zacznij przed wyjazdem już. Powinno być dobrze