-
Wpisy na blogu
-
Przez Macky w Blog Konopny Trawka
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez kolober · Opublikowano
Ok dopiero później doczytałem że pomogło po Wapnie jak dodałeś czyli braki calmagu wapna i magnezu. I skoro w ziemi miałeś pH poniżej 5,5 a po kolorze próby na to wychodzi to mogła włączyć się blokada pobierania właśnie wapnia i magnezu. To tak samo jak roślina kwitnie lepiej mieć pH ziemi około 6,5-6,7 bo wtedy lepiej wchłaniają potas i fosfor ale to już zabawa przy nawozach mineralnych -
Przez Karen-Chan · Opublikowano
Właśnie plamy pojawiły się przed przesadzeniem i pogłębiły się po przesadzeniu. Teraz ustały. -
Przez kolober · Opublikowano
Spoko bo to kolega chcę kupić namiot i nie mogę daunowi wytłumaczyć żeby kupił mocniejszą lampę. No ale budżet nie pozwala i z jednej strony to rozumiem -
Przez KushSensei · Opublikowano
Są grzybki! A i pojawił mi się mały problem na kilku liściach wydaje mi się że to niedobory magnezu. Zmieniłem dziś bigbuda na overdrive, ale myślicie żeby dodać calmag. I wydaje mi się że chyba nadmiar azotu te przepalenie chociaż to z górnych parti spalony aczkolwiek od strony ścianki wiec nie bezpośrednio przez lampę (a możę wczesniej był pod lampą a go tak przesunełem nie pamiętam). Aktualnie podlewam zawsze z nawozem i zestaw wszystko od AN (tak jak mówi kalkulator) wskaznik dla 5L: 20ml Grow 20ml Micro 20ml Bloom 10ml B52 10ml Bud Candy 10ml OverDrive (dziś pierwszy raz, wcześniej Big Bud) -
Przez Rysiu · Opublikowano
Pójść pójdą. Tylko światła mogą mieć trochę mało.
-
-
Gallery Statistics
Recommended Posts