-
Wpisy na blogu
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez kolober · Opublikowano
Box może i nie ale lampa by się mocniejszą przydała, ja właśnie nowemu tu chłopakowi poleciłem tą 300w co ja mam i ja płaciłem 138 eu a teraz patrzyłem i stoji 107eu i zobacz jak rośnie pod nią wszystko. I te pierwsze z fotorelacji też dochodziły pod nią 👍 Ona ma 2,7 umol i ponad 1400ppfd sprawdzone na wysokości 50 cm prawie 1600ppfd👍 -
Przez KushSensei · Opublikowano
No na przyszły roczek sobie spróbuje jak bedzie lepsza lampa i box. -
Dokładnie tam trzeba im żarcia i calmagu 👍 -
Ona ma z 50w to jest porażka i na wege jeszcze jak ci mogę ale flo to będzie nędza jak ziomek lampy nie zmieni.😞 I biedne roślinki😥 kup im 300w🌞 i podałem ziomkowie linka do tej lampy co mam w małym namiocie. I wiecie ile teraz kosztuje tam ta lampa 107 euro i to jest sprawdzona lampa 2.7 umol ponad 1400ppfd też sprawdzone i prawdziwe a z resztą trzy rośliny z pierwszej uprawy dochodziły pod nią i można zobaczyć efekt👍😁 -
Silniejsze i wybaczają więcej a i plon większy i mocniejszy 😅🤔 wie tak w cudzym słowu oczywiście (automaty to upośledzone fotopedrie)😅😁
-
-
Gallery Statistics
Recommended Posts