opalonycham Posted July 18 Share Posted July 18 Siemka Jakie nawozy polecicie dla początkującego jednocześnie dające bardzo dobre wyniki? Mogę do ~350zł wydać na nawozy, myślalem nad canna, ale czytam i roznie opinie widzę, to moja 1 uprawa więc bym nie chciał mieć problemów, mam miernik ph adwa ad12 dane techniczne box 40x40x120 northern light RSQ automat ak47 hemp brothers automat doniczka 7l materiałowa ledam 60w ziemia canna terra profesjonal tydzien temu wyszła Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rysiu Posted July 18 Share Posted July 18 Mały zestaw atami lub gold label. Koszt około 100, a maja wszystko co trzeba. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
opalonycham Posted July 19 Author Share Posted July 19 W dniu 18.07.2022 o 23:58, Rysiu napisał: Mały zestaw atami lub gold label. Koszt około 100, a maja wszystko co trzeba. O zestawie canna co sadzisz? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rysiu Posted July 20 Share Posted July 20 Mam i używam. Dla mnie osobiście średni. Sprawdza się. W skali szkolnej dałbym mu max 4. Ale zestaw jest źle skomponowany objętościowo. Najszybciej schodzi boost, rhizotonic i canna zyme (250ml). Grow i bloom są za duże (1 litrowe). Całą resztę zużyjesz a gowa i blooma ci jeszcze w ch.. zostanie. Pk 13/14 najwolniej schodzi. Jakbym drugi raz kupował, to wszystko w butelkach 250ml a pk 13/14 100ml, o ile takie jest. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts