-
Wpisy na blogu
-
Przez Macky w Blog Konopny Trawka
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez Koz1 · Opublikowano
Update dzień 37 Wczoraj wieczorem zrobiłem oprysk mydlany z szarego mydła. 20g mydła na 1l wody. Faktycznie nie udało mi się dokładnie opryskac roślin z powodu późnej pory i ograniczonej widoczności ale po pierwszym strzale od razu widac różnicę. Nie ma co się zabardzo rozpisywać, dodaje zdjęcia przed i po oprysku (opryskalem wszystkie rosliny dookola nie tylko moje Panie ale tych dookola raczej nie będę pokazywać 🤣) . Jeszcze jakby mi ktoś doradził, jak te zdjęcia wstawiać w miniaturkach byłbym dziwięczny 😅😅 -
Przez Rysiu · Opublikowano
No ciekawy pomysł. Kiedy ty je wrzuciłeś do tej palety? 6.02.25??? Chyba jakis błąd. Mogłeś od razu wrzucać w light mixa. Z tymi ziemiami marketowymi ogrodniczymi różnie bywa. Potrafią mieć jakieś robactwo w sobie. Box spoko. Tez używałem szafy. 6 roslin to już max na taką powierzchnię. Ja bym nawet przy 2 obstawiał. Ładnie się wtedy rozrosną. Lampę bym od razu ustawiał na 18/6. Klasyczny system dla auto. Doniczki polecam gorąco materiałowe. Jest różnica w stosunku do plastikowych. Jak masz worek 50l to bys musiał kupić 6 takich po 7-8 litrów. Co to za lampa? -
No i fajnie. Dobrze, że nie wciskałeś więcej roslin w taki mały namiot. Z ta ziemią i biotabsami będziesz pan zadowolony. Co to za lampa? 200W w takim namiocie to będzie piekarnik jak cholera. Daj jakies foto z danymi tej lampy, co tam ona ma na naklejce nadrukowane. -
Przez GanjaOmen · Opublikowano
No tyle pisało a chciałem minimum aby nie mieć problemu w bo ie ze za duże urośnie 🙂 Dziękuję przydatny konkret o nawozeniu a co do łagodzenie to gdzieś mi się obiło że zamiast tytku dodawać suszonych liści malin -
No ponoć ta melisa daje "lepszy" smak. Nie wiem. Nie próbowałem nigdy. I mówisz, że 50l ziemi rozsypałes na te 4 doniczki?? To one na bank nie mają 7 litrów. Raczej z 10-12. Jak wyszły z ziemi w srodę, to w przyszlym tygodniu no. w czwartek można im root juice zapodać.a po następnym weekendzie grow zaaplikować.
-
-
Gallery Statistics
-
Images64,2 tys.
-
Comments1,3 tys.
-
Albums1,9 tys.
-
Recommended Posts