crazyrez 0 Posted December 31, 2020 Share Posted December 31, 2020 Witam, przeszukałem forum ale nie ma jasnej odpowiedzi a nie chce narobić czegoś zlego. ziemia BatMix, roślinki AK472 AUTO spectrum light 80x80 box 4 Tydzień. Z tego co wiem nawozu w batmixie starcza na pierwsze 4- 6 tyg. Jakie nawozy z plargona są mi jeszcze potrzebne? Jakie konieczne ? oraz Jakie nie konieczne ale ekstra działające gdy się ma nadwyżkę budżetu. Proszę o opinię również na temat ziemi i sposobów jej uprawy. Dziękuję serdecznie, Quote Link to post Share on other sites
IntoSpace 207 Posted December 31, 2020 Share Posted December 31, 2020 Coś na flo, dodatkowo można jakiś boster. Quote Link to post Share on other sites
MiniBox 30 Posted December 31, 2020 Share Posted December 31, 2020 Na początek polecm BioBizz taki mały starter. Jezeli jest to Twoja pierwsza uprawa 🙂 Z fartem Panie 🙂 Wrzuć jakąś relację . Pozdrawiam ps. przed wsadzeniem Planta przelej donniczkę wodą . Ja ostatnio miałem popaloną roślinkę bo prawdopodobnie nie zrobiłem tej czynności :)Pamiętaj że to silna ziemia, nie lej bez potrzeby nawozów na wegu. 🙂 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts