Skocz do zawartości
thc-thc

darmowe nasiona marihuany

Recommended Posts

Opublikowano

Siema.

Mam dwa planty, jeden idzie normalnie, drugi jest jakiś upośledzony. Maja moze ponad tydzień, row o wsadzone do ziemi. Będzie cos z niego? Jak myślicie? Może jak się lepiej ukorzeni z czasem to odbije?

Rosliny normale nie automaty.

Czy zamawiać nowa rosline a ta wy****ć?

Opublikowano

Daj jej szanse, ja bym nakarmił podwójną dawką jakiegoś nawozu bio.

Opublikowano

Haha, już to zrobiłem 😂 biogrow.

Zamówiłem profilaktycznie 2pestki, ale chciałbym poznać wasze zdanie. Może mieliście już takie przypadki.

Opublikowano (edytowane)

Ile dni temu ja podlales biogrowem? Poczekaj do 3 dni na efekty.

Edytowane przez Gość
Opublikowano

Wczoraj normalna dawka i jakos 4-5dni temu bardzo mala dawka, wrecz znikoma. No czekam, nie mam innego wyjścia, akurat pestki beda na wtorek. Ale w porownaniu do tej jednaj to masakra, pierwszy raz mam aż taka różnice.

Opublikowano
1 godzinę temu, jimbeam napisał:

Wczoraj normalna dawka i jakos 4-5dni temu bardzo mala dawka, wrecz znikoma. No czekam, nie mam innego wyjścia, akurat pestki beda na wtorek. Ale w porownaniu do tej jednaj to masakra, pierwszy raz mam aż taka różnice.

a jakiej firmy pestki? Ja w tym roku wyrzucilem oko 4 pestek od Dutch Passion bo byly jakies kitowate

Opublikowano

Pestki sample do wcześniejszych pestek, ale nigdy nie mialem z takimi problemów 😛 myślałem, że jak już wyjdzie to zawsze pójdzie do przodu.

Co miałbym spieprzyć? Obydwie roślinki potraktowane były identycznie, jedna rośnie druga średniawka

😛

Zastanawiam sie teraz, czy jak włożę nowego planta, opóźnionego jakos 2tyg na wegu to czy będzie widoczna jakas dysproporcja? 

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+