-
Wpisy na blogu
-
Przez Macky w Blog Konopny Trawka
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez kolober · Opublikowano
A po co ci tak wysokie temperatury? Im wystarczy 26° -
A ten pierwszy miernik co pokazywalłeś na fotce to miałem bo kurwa identyczny tylko nazwa była zmieniona na vivusun. I pewnie wiesz jak to jest kurują partie zwykłych Chińczyków to hurtowej cenie i drukują na nich tylko firmę i gonią to 500% przebicia. Bo takiego Chińczyka w hurcie dostaniesz za cztery euro to Max bo na temu po tyle chodzą. Ale tak naprawdę do niczego się nie nadają i zaraz po kalibracji walą w huja😅 a jak jeszcze lekko pukniesz czy stukniesz to pomiar rozjeżdża się w huj -
Przez KushSensei · Opublikowano
Kurcze podpiołem dziś licznik bo zauważyłem, że farelka grzeje ciągle i słabo to wygląda, myślę jeszcze dołożyć foli nrc i przykryje całość kocem. Tą przysłonę usunę chyba bo wydaje sie ze chyba ogranicza dogrzewanie jeszcze czujnik od farelki wrzuce do środka i na razie zmniejszyłęm start na 18 stopni i wyłaczanie przy 23 bo i tak po wyłaczeniu dogrzewa aż do 28 za dnia z tego co widziałem. Zastanawiam się nad założeniem filtra ograniczy on wyciag co zatrzyma ciepło ale kurcze to zadziałą też w druga stronę że ogarniczy nawiew wiec nie wiem już. Ostatecznie trzeba będzie przenieść to gdzies ale kurcze nie ma zbytnio gdzie. -
Sorki ale już mi się miesza bo aktualnie prowadzę was dziewięciu 😅 no tak sam ci go poleciłem i sam go używam i fakt dokładny ale wolny. I wiesz co to może być w tym problem ze dostawały pewnie z wysokie pH i mogły mieć ograniczony pobór azotu. Teraz ustawiaj im tak na 6ph Wiesz co a nie lepiej jak ci podam dane do Whatsapp bo wkurwia mnie te pisanie
-
-
Gallery Statistics
Recommended Posts