-
Wpisy na blogu
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez stix33 · Opublikowano
Na pleche coś pryskasz ? Elegancki krzaki ziomek -
Przez Wesoły Ogród Aliena · Opublikowano
Calkiem inna mentalność a w polsce podpierdolą cie o tak z czystej zawisci i satysfakcji. A w niemczech jak pokazyje komus foty to z ciekawością jeszcze pytaja o wszystko i bija brawo za to ze nie dajemy zarabiać tym psedo dilerą z parków. Dzie temat jest albo chszczony albo jakies glony dostaniesz co jak palisz to fajerwerki strzelają 😅😉 -
Przez SmakMaroca999 · Opublikowano
Witajcie w kolejnym dniu partyzanckich zmagań 🙂 nie mogę ustawić proporcji nawozów bo różna genetyka i zapotrzebowania roślin, jak niedożywione to popalone. Trochę też przez to że 5 tygodni ponad bez deszczu a jadę do nich raz w tygodniu tylko. Teraz za to przeżyły straszną nawałnicę z lekkim gradem i 18 godzinnymi opadami z silnym wiatrem. Jak nie urok to sraczka😂. Za jakieś dwa tygodnie myślę że coś znowu zetnę będzie to Dr.Krippling Marijuana Seeds Guy's Girl Scout Cookie Glue Auto ( Grand Heft auto x Gorilla Glue auto) x Girl Scout Cookies auto. Łapcie fotki. -
Przez Wesoły Ogród Aliena · Opublikowano
Kurde stary bije brawa ci za to co napisałeś 👏👏👏 u zgadzam sie z rym w stu procentach 👊🫵 Jak zylem w Polsce to wlasnie między innymi nazbierałem ponad 13 lat puchy miedzy innym wlasne za takie bzdury. Pomijając pierwszy wyrok bo tam byla grupa i od startu 5,5 roku za petki dostalem. Ale od tego czasu przejscie bez pasów na jezdni oczywiście w przenosni kosztowalo dalsze więzienie za opinie ktora się ciągnęła za mną. Dwa wyroki za niewinność bo za lewr pomówienia od tak zwanego świadka incognito 😅 który nawet u mnie w domu nie był!!! A jak moj papuga zadał pytanie zeby opisał rozklad mieszkania skoro byl u mnie często. To wszystko opisal praktycznie na odwrót oprócz przedpokoju. A sedzia stwierdził że świadek mial prawo sie pomylic bo ja jestem bandytą i mial prawo sie że strachu pomylić 😅 A odkąd wyjechalem mam złotą opinie w niemczech , zero konfliktu z prawem i u sąsiadów to samo dobry pomocny człowiek. A w Polsce juz dawno bym siedział 😅 Z resztą jak tam nawet za siewki potrafią ukarać 🤬 A w Niemczech jak nie handlujesz i zyjesz spokojnie to nic nikogo nie interesuje i tak jak piszesz ewentualnie jakiś stary gebels cos z komentuję a tak to luzik 😉 -
Przez Marcel852 · Opublikowano
BlackBerry już zerwane ale niestety brakło mi czasu na fotkę .Pozdrawiam i życzę dobrych zbiorów 🙂
-
-
Gallery Statistics
-
Images65.3 tys.
-
Comments1.3 tys.
-
Albums1.9 tys.
-

Recommended Posts