CFL 200 2100k + 50W LED [0,32m2] [AF] Critical Kush, LSD, Amnesia XXL, Mobydick, Gorilla Glue, AK420 [HAF]
-
Wpisy na blogu
-
Przez THC-THC w Blog Konopny THC-THC2 comments
-
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez Mlody · Opublikowano
Witam rośliny mi się przelały jednak , sprawdzałem dość głęboko koło głównego korzenia no i jednak jest wilgotne i chłodne przyrost wydaje się być jakiś delikatny ale nie wiele ….. wilgotność trzymam 68-67% tmp 25 stopni dzień noc 20-21 dźwignąłem moc na 90% i podniosłem na ok 53cm żeby podbić ciut jeszcze tmp ale myślę że to nie od temperatury lecz przelanie, chuj wie jak podlewać te habazie 😂 dzisiaj dzien 30 ta mniejsza jeszcze nie puściła pistili …. -
Przez EndriuBp · Opublikowano
Suszarka to akurat była ekstremalna decyzja. Ta roślina (już 3cie nasionko) okazała się być uparta i geny automata odrzuciła. Czasem proste rozwiązania są bardziej skuteczne, niż na się początkowo wydaje. Ale mimo zbiorów , nie przekonałem się do sezonówek. Nie dam rady upilnować 0 światła przez 11-12h. A na forum już się przekonałem, że głupia dioda może napsuć krwi 😄 Automaty to automaty, nawet brak czasu i masa błędów dadzą Ci zbiory. Jak przy tej White Widow uprawie dzień w dzień bawiłem się z patyczkami od grilla 🤣 tak przy obecnej i braku czasu nie mogę zbyt ingerować. Jak mi to kiedyś napisał czat AI, nie liczy się ilość, a jakość i coś w tym jest. -
Przez Mlody · Opublikowano
Kurde chuj wi już , czujnik mam koło roślin i trzyma ok. 25 stopni kolo roślin drugi czujnik mam w rogu i pokazuje tez koło 25 stopni . -
Przez Bestia_86 · Opublikowano
Dzień drugi.. Minęła druga doba od wrzucenia pestek i już 11 z 12 się pokazało.. Mam nadzieję że ostatnia również zaszczyci swoją osobą 🤭🤣 Musiałem troszkę uszczelnić wokół donic póki muszę mieć wyższą wilgotność żeby co kilkanaście godzin nie napełniać nawilżacza.. Później to wyrzucę i będzie idealnie.. Temperatura 27-28,5 st. Wilgotność 60-65% Delikatnie zroszone wodą z dodatkiem Root Boostera, jak również Root Booster z wodą w nawilżaczu.. po dwóch tygodniach odstawie dodawanie do nawilżacza. Na tą chwilę za dużo się nie dzieję więc Do zobaczenia niebawem 😉
-
-
Gallery Statistics
-
Images65.3 tys.
-
Comments1.3 tys.
-
Albums1.9 tys.
-

Recommended Posts