Skocz do zawartości
nasiona marihuany

seedbay

Recommended Posts

Opublikowano

Postaraj się bardziej ją poodsłaniać, tylko uwazaj zeby się nie złamała. Co do flo to poczekaj niech pozbiera sie po lst i niech odrosty wystrzelą na równi. Jak teraz włączysz to te co są wieksze wystrzelą w góre a te małe po prostu nic ci nie dadzą, zrób tak żeby te małe i większe odrosty były mniej wiecej na tym samym poziomie bo w innym razie zasłonisz część pędów i nie bedą sie rozwijać tak jak powinny. Po to własnie jest LST żeby doświetlić wszystkie pędy i ujednolicić gałązki a nie tak jak w oryginale jeden szczyt główny i reszta mniejsza...

• Replies 112
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Opublikowano

w 5 postach jest napisane o kwitnieniu 🙂 CHCESZ TO PRZEŁĄCZ, IM DŁUŻEJ POCZEKASZ Z WEGIEM TYM WIĘKSZE BĘDĄ PLONY !

Co do odżywki nie zmieni nic jeśli nie przełączysz światła, to jest odmiana fotoperiodyczna czyli reagująca na ilość światła na dobe. Zacznie kwitnąć dopiero kiedy dasz 12/12 i to też nie od razu bo okres indukcji może potrwać od kilku dni do miesiąca nawet. Ja raz czekałem od zajebania ale się doczekałem.

Opublikowano

To ile uważasz powinnam jeszcze trzymac ja na weg

Dzisiaj właśnie oderwała mi się trochę Gałązka Mam nadzieję że nic się nie będzie

Mogę teraz podczas LST robić jej topping

Opublikowano
W dniu 20.11.2019 o 09:54, Endrju Grower napisał:

Przeważnie,

Po to robisz FIM czy toping, żeby wyrównać go z innymi 

A ja myślałem że fim i toping robi się po to zeby roślina pchała wszystkie składniki w górę. Wycinasz stożek wzrostu(ranisz roślinę) ona chce się „sama naprawić"(jak skaleczenie u człowieka) dlatego pcha wszystkie składniki ku górze miejsce cięcia się goi zrasta a poniższe partie korzystają na zwiększonym transporcie składników odżywczych ale mogę się mylić jestem tylko człowiekiem

• Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

No tak sorki źle się okreslilem, nie ,, po to robisz.. " ale ale ze tak to wychodzi ze niższe się wybijaja w górę podczas gdy szczyt się regeneruje 🙂 mój błąd 

Edytowane przez Endrju Grower
Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+