Skocz do zawartości
nasiona marihuany

seedbay

Recommended Posts

Opublikowano

ja tez sie przylaczam do pytania\ bo rewegowalem jednego krzaka i wzialem kilka klonow, teraz sie juz ukorzeniaja i chetnie bym sobie zrobil troche darmowych nasion bo w sklepie drogo a indor za pasem, duzo czytalem o tym ale nie praktykowalem bo to sie skomplikowane wydaje, zwlaszcza kiedy tym pryskac i jak czesto ??

Opublikowano

Z tego co wiem to trzeba zakupić drut srebrny o probie 999, wodę destylowana i zasilacz np 5v . Takim zestawem uzyskamy srebro koloidalne.   Pytanie .. jak długo trzymać druty w wodzie i ile razy robić oprysk powstałym preparatem 

• Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

no wlasnie, czytalem cos o ppmach ale niby jak to zmierzyc ile wyszlo srebra po np 15min trzymania albo godzinie, dlatego bardziej bymsie zdecydowal chyba na STS bo o nim jest wiecej w sieci ale najlepiej jakby jakis praktyk pokierowal ktoremu udalo sie nasiona takim sposobem uzyskac :))))

Edytowane przez Minimaxi
Opublikowano
13 godzin temu, Vito napisał:

Ja robię nasiona STS'em 😉 

no to ten artykul mi rozjasnil sprawe

Vito,a jest sens robis nasiona z odmiany F1?????? czytalem gdzies ze nie ale jak to w praktyce jest ????

Opublikowano

Oczywiście, ja pod swoje wybieram matki tylko z regularnych jak najczystszych... ale równie dobrze możesz na pierwszy raz zrobić z pierwszych lepszych nasion feminizowanych co masz pod ręką i też wyjdzie 😉 

@gigit za potrzebne składniki do STS'a zapłacisz około 50zł, sprawdź sobie na allegro ile co kosztuje. Składników starczy Ci na wiele feminizacji.

Tylko nie zamawiajcie przez allegro 🙂 

Opublikowano
13 minut temu, Vito napisał:

za potrzebne składniki do STS'a zapłacisz około 50zł, sprawdź sobie na allegro ile co kosztuje. Składników starczy Ci na wiele feminizacji.

Tylko nie zamawiajcie przez allegro

tak, tylko ze S.K mam zupełnie za darmo. jeżeli nie aledrogo to co polecasz ?