-
Wpisy na blogu
-
Przez THC-THC w Blog Konopny THC-THC2 comments
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez PonuryKlekot · Opublikowano
Update: dzień 52 ( 17 / 35 ) Rośline zdrowe i zadowolone, co widać na załączonym obrazku. Fakt, rosną nierówno, ale to przez brak gięcia. Planuję kolejnego fryzjera za dwa-trzy dni, bo ostatnim razem przesadziłem i trochę sie na mnie obraziły oklapując po podlaniu - usunięcie największych wiatraków wiązało się z dużo mniejszą powierzchnią do odparowania wody przez rośliny, co spowodowało charakterystyczny "pazur" liści po zaaplikowaniu roztworu. Podniosły się około 4 godziny po podlaniu. Co trzecie podlanie aplikuję równiez połowę dawki CalMagu ( 1:1000 - na 4,5 litra pożywki 50% z 4,5 ml to około 2,25 ml ) ze względu na miękką wodę ( 0,2 ). -
Przez PonuryKlekot · Opublikowano
Ależ nie ma za co. Aczkolwiek w całym moim krótkim skądinąd życiu jeszcze nikt nie uraczył mnie epitetem "pani". Zrobiłeś mi dzień przyjacielu. 😁Zapytałeś o nową postać na forum, więc napisałem Ci, że nowa. 😊 Co do osmozy jest ona z firmy AquaVita od polskiego producenta na popularnym polskim serwisie aukcyjnym. Wysyła za granicę. -
Przez Bestia_86 · Opublikowano
Dzień 7.. Tydzień zaliczony 🙂 Pierwszy raz ładuje filmik więc jeśli nie wejdzie to sorki 🤪 Jeden ULTIMATE DUTCH PASSION który wyszedł z ziemi jeden dzień po innych, pomimo upływu kilku dni nadal ma same liścienie.. Miał ktoś podobnie? Ruszy czy nie tracić na nią czasu? Ogólnie zwracam do doświadczonych osób czy według Was na tą chwilę jest wszystko ok? Osobiście uważam że tak ale chętnie się poradzę 😁 Miłej niedzieli 😁 VID_20260208_104833.mp4 -
Przez Bestia_86 · Opublikowano
Stosujesz Root Booster? Po ostatniej uprawie miałem całą bryłę obrośniętą korzeniami i pierwszy raz korzenie wyszły mi dołem przez otwory na 30 cm 😁
-
-
Gallery Statistics
-
Images65.3 tys.
-
Comments1.3 tys.
-
Albums1.9 tys.
-

Recommended Posts