-
Wpisy na blogu
-
Przez THC-THC w Blog Konopny THC-THC
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez kolober · Opublikowano
No nie ma co,maluszki radzą sobie naprawdę świetnie💪 tylko ta jedna biedna poszkodowana się obija😉 Wczoraj dostały drugi raz wodę z 1ml/1.5l root booster i 1ml/1.5l Calmag lampa LED 300w ustawiona jest na 25% i 50cm wysokość zawieszenia nad szczytem roślinek. Tu taka mała ciekawostka: siejka do dwóch tygodni może rosnąć pod zwykłą jażyniówką zawieszoną 15cm od roślinki 💪👍 i standardowo proszę tu są fotki -
Przez AREK_45_69 · Opublikowano
Cześć. Jestem tutaj nowy ale jestem ciekaw, czy ktoś z Was próbował robić mixy z CBD? Ja osobiście wykonałem taki. Oczywiście legal na alle ... Amnesia hase gold, Gelato no i mistrzostwo aromatu ICE ROCK. To wszystko CBD.To ostatnie jak kamień swoją drogą. Zmieniłem wszystko po 3 X mielone oraz 0.7 do 1 g THC(zależne od mocy składnika). Następnie całą mieszankę wymieszałem i ostatnie mielenie całości. Piękny smak i ten cudowny błogostan zaraz po wciągnięciu mieszanki w płuco.... -
Przez AREK_45_69 · Opublikowano
Cześć. Jestem tutaj nowy ale jestem ciekaw, czy ktoś z Was próbował robić mixy z CBD? Ja osobiście wykonałem taki. Oczywiście legal na alle ... Amnesia hase gold, Gelato no i mistrzostwo aromatu ICE ROCK po 2.5 g. każdego. To wszystko oczywiście CBD.....ostatnie jak kamień swoją drogą. Zmieniłem wszystko po 3 X po czym trzy zmieniłem 0.7 do 1 g THC(zależnie od mocy składnika). Całą mieszankę wymieszałem jeszcze raz i ostatnie mielenie całości dla połączenia. Piękny smak i ten cudowny błogostan zaraz po wciągnięciu mieszanki w płuco.... Po 2.5 grama każdego rodzaju CBD.... -
Przez malowany · Opublikowano
Cześć Mam małą uwagę szkoda ,że siatką nie nakryłeś roślin Piona -
Przez kolober · Opublikowano
No witam z tą wilgotnością to trochę lipa na kwitnieniu będzie ale to się jeszcze okażę. A po nowych liściach widać że przestałeś przelewać to dobrze i po kolorach liści widać że nic im nie brakuje i jestem ciekaw jak tam z pH u dziewczyn bo podejrzewam że mogą być jeszcze lekko zblokowane. Pewnie dalej nie masz miernika?😉😁 No a co do tych filmów to u huj dobrych info podaje. A ja teraz jak lecę z fotoperiodami to chcę właśnie wypróbować jego technikę i zobaczymy co z tego będzie😅🤔😉 a i co do temperatury jak masz 24,5 w dzień a w nocy 22to nie jest źle tym bardziej że zaczęły kwitnąć a na kwitnieniu zalecana jest temperatura 25-26c tak że dużo ci nie brakuje
-
-
Gallery Statistics
Recommended Posts