lolaszek Opublikowano 31 Grudnia 2018 Opublikowano 31 Grudnia 2018 O 28.12.2018 o 22:03, francus353 napisał: Może tu trochę ciekawiej wyglada to wyglada na WC albo jakis plesniak , jak zapach ? Cytuj
francus353 Opublikowano 31 Grudnia 2018 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2018 6 godzin temu, lolaszek napisał: to wyglada na WC albo jakis plesniak , jak zapach ? Zapach trudno stwierdzić, trochę baki, trochę jakby słodki i trochę vanili Korzystał ktoś z takiej maty? Cytuj
bortek Opublikowano 31 Grudnia 2018 Opublikowano 31 Grudnia 2018 Kiedys mialem takie ziolo od goscia wygladalo ch****o ale tak kopalo ze masakra. ale tamto bylo czyms saczone na 100% Cytuj
francus353 Opublikowano 1 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 1 Stycznia 2019 Pestki po 7 dniach i nic, odkopalem jedna z 10 to nawet kielka nie puściła, wrzuciłem 2 dni temu nowe pestki dowody, zobaczę czy tam kiełki pójdą Cytuj
francus353 Opublikowano 2 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2019 Dobra sprawa wygląda tak że po zamówieniu boxa zamówiłem nasiona jakieś tam tam hulkkberry, dpd pisze ze odebrał sąsiad o xxx nazwisku byłem u niej i twierdzi że nic nie odbierała mojego od dpd a przesyłki niema. Więc nasiona na moje nazwisko trafiły w nie odpowiednie ręce i wycofuje się z tego jak narazie. Temat można zamknąć A pestki z palenia nadal chcą zostać pestkami choć to już 9 dni jakoś jak chciałem je wykielkowac, więc nie poznamy prawdy także temat do zamknięcia, chyba że coś się zmieni to odezwę się do odpowiedniej pozdro trzymajcie się Cytuj
maurycy Opublikowano 3 Lutego 2019 Opublikowano 3 Lutego 2019 Odpowiedz jest taka kurier DPD jest w temacie i przytulił twoje pestki Cytuj
Recommended Posts