Skocz do zawartości
nasiona konopi

grower

Recommended Posts

Opublikowano

Na mój gust to najlepsza będzie woda o właściwym pH bo wygląda na popalenie azotem (końcówki), ale może się nie znam :) Dolnymi żółtymi się nie martw bo to normalne że roślina się ich pozbywa z czasem. Możesz też im podsypać trochę ziemi, oraz trochę je dać dalej od siebie, żeby nie przysłaniały sobie nawzajem światła, roślinki na pewno się ucieszą :)Widzę, że masz też możliwość dosadzenia tam roślinek towarzyszących dla mj - zgoogluj sobie : lista roślin towarzyszących dla konopi, powinno wyskoczyć trochę ciekawych linków. Zadbasz a dziewczyny na bank się odwdzięczą :)

Opublikowano (edytowane)

Terra Bloom od plagrona to naprawde dobry nawóz bio- mineralny , ktory poradzi sobie bez dodatkowych pk. Na popalenie azotem to nie za bardzo , bo wtedy liście byłyby mocno zielone, masz braki i jeżeli masz ph wody z kranu na poziomie 7.5-8 to ten plagron przy zalecanych dawkach zbijał mi ph do 6.7 Także pamiętaj jak nie masz ph meter to  Terra Bloom obniża ph .

Edytowane przez Pasjonista
Opublikowano (edytowane)

Hmm, może i racja. Do samego popalenia doszło pewnie już jakiś czas temu bo nowe liście wyglądają ok, no może oprócz tych uniesionych końcówek ale to znów by wskazywało na złe pH i jakąś blokadę. Jak tak popatrzyłem po zdjęciach ak47 outdoor to większość jest dość jasna.

Edytowane przez Rother