-
Wpisy na blogu
-
Przez Macky w Blog Konopny Trawka2 comments
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez kolober · Opublikowano
A najlepsze było to że ten odcinek to był dosłownie o tym co robię kiedy przelewam rośliny i daje pestkę Low AK47 do wykiełkowania. Szkoda gadać bo człowiek się stara do tego pomaga innym a jeszcze dostaje za to po dupie 😅 ale teraz nagram jeszcze specjalne wejście w którym opiszę że mój kanał jest czysto edukacyjno-hobbystyczny i że nie namawiam do kupna ani konsumpcji środków odurzających. I wątpię żeby to pomogło ale jak dostanę jeszcze jedno ostrzeżenie to zamkną mi kanał 🤬 -
Przez kolober · Opublikowano
Dokładnie i już pisałem odwołania i po 2min oczywiście bot odpisał że bezpodstawne 😅 ale jeszcze dziś rozmawiałem z supportem YT i nadali sprawie obrót od nowa ale i tak nie oczekuję cudów. I tak w ogóle to zauważyłem że blokują te filmy w których pokazuje jak wkładam pestki do kiełkowania. I teraz albo to robi konkurencja albo ich IA wyłapuje odrazy liścia marihuany na opakowaniu i napis THC-THC i stwierdza możliwość próby sprzedaży zakazanych środków. -
Przez szczurek10 · Opublikowano
Ja mam stare drzwi balkonowe bo to stary dom w Niemczech i to trochę inaczej jest niz w typowych oknach -
Przez KushSensei · Opublikowano
Ale okna to czasem nie maja na górze i tak mikrowentylacji czy to nie wystarcza? Pozatym zimno bedzie w nocy co ? -
Przez Bestia_86 · Opublikowano
Super widok, tak trzymać 👌 😁
-
-
Gallery Statistics
-
Images65.2 tys.
-
Comments1.3 tys.
-
Albums1.9 tys.
-