Skocz do zawartości
thc-thc

darmowe nasiona marihuany

Recommended Posts

Opublikowano (edytowane)

WITAM!! Posiadam zasilacz 400W a raczej posiadałem bo padł :( 3 moje kobitki wykiełkowały wczoraj i wsadzilem je do donicy, po 8h naświetlania najprawdopodobniej padł mi zasilacz :( zmienilem MH włożylem HPSa nowego i też nie działa, czasami przy podłączeniu tylko mrygnie lampa i tyle :( to raczej zasilacz co nie?

Jeśli tak to mam galanty dylemat bo dopiero 10tego będe mógł zakupić nowy :( CO MAM ZROBIC??!! wynieść je na dwór na te 20dni? czy co ? :(

co gorsze 3 następne są w trakcie kiełkowania, szkoda mi nasionek żeby je tak zmarnować

Edytowane przez geniopl
Opublikowano

Nasionka to Purple Queen x2, royal gorilla, royal cookies (wszystkie sezonowe) i 2x automaty AK

No wydaje mi sie że padł pewny nie jestem. Zasilacz odziedziczyłem wiem że był dosłownie kilka godzin używany. Wygląda jak ten Kompletny uklad zasilajacy HPD mh 400w /admin - link wygasł/ tylko firmy kanlux, tzn jest taki napis na tym białym. Podłączyłem, załączyłem wiatraczki wyszedłem do pracy wracam a tu wentylatory hulają a lampa nie świeci, zasilacz prawie zimny. Wiem że działał bo na przerwie przyjechalem czyli po 5h wszystko było git... Ja pi****e zaraz uderze w jakiegoś providenta albo nie wiem hehe :( ... dziwne bo lampa przy włożeniu wtyczki do gniazdka czasami mignie...Mamy tu jakiegoś elektryka? :) Mam możliwość wyniesienia ich na dwór ale czy to dobry pomysł?

Opublikowano

Nic właściwie im nie będzie, pilnuj tylko żeby się zbytnio nie wyciągnęły,z automatami może tylko być problem. Nie znam się na HPS'ach do tego stopnia żeby pomóc, ale wydaje mi się że zdechł, skoro działał i nagle przestał, i na żarówka na nim nie śmiga. 

Opublikowano (edytowane)

Ufff... we wtorek będzie nowy zasilacz :) i teraz pytanko... po jakim czasie średnio roślinka się "wynurza" z ziemi? są w mieszance bioobizz light

Niestety pogoda nie pozwala na wyniesienie ich na dwór ? temp to tylko 16scie stopni tak więc siedzą w domu przy 22stopniach... Bez słońca. Nie zaszkodzi im to? W dodatku do wtorku ciągle pochmurno i zimno

Edytowane przez geniopl