Skocz do zawartości
thc-thc

darmowe nasiona marihuany

Recommended Posts

Opublikowano

Nie jest źle. Niedawno przesadzałeś, więc nie mogłeś dać nawozu.

Te żółte liście to niedobór azotu który na weg jest najpotrzebniejszy. Następne podlanie 100% dawki nawozu na weg. 

Opublikowano

kilka zdjęć prawie wszystkie wyglądają ok, we 2-3 żółkną listki po krajach

ostatnio podałem że był 25 dzień nie wiem jak to policzyłem ale dziś jest 20 dzień od zasadzenia i 7 dzień wegetacji

dziś rano podlałem Advanced Nutrients pH Perfect Connoisseur Grow A+B pełną dawkę liter na roślinę

temp. polepszyła się po zamontowaniu klimy trochę inaczej, około 26-27 stopni w dzień, w nocy jakieś 23-24 bez klimy jutro będę zakładał tuby chłodzące na lampy myślę ze temp jeszcze troszkę spadnie

wilgoć 40-50 %

Fotoperiot 18/6

Lampa od roślin jest 80 cm

teraz sześć godzin nie świecę od 21 do 03 w nocy, w piątek rano podleje ostatni drugi raz na weg i będę chciał przejść na kwitnienie teraz pytanie jak to ma wyglądać kiedy mogę przejść i  jeśli chodzi o światło 12/1 najbardziej by mi pasowało  świecić od 10 do 22 czy to ma coś do rzeczy?

16-May 20.31.jpg

06 16-May 20.32.jpg

04 16-May 20.32.jpg

16-May 20.32.jpg

Opublikowano (edytowane)

Możesz świecić od 10- 22, nie ma problemu. Elegancko Ci idzie , możesz ustawić programator na flo( jak teraz 21-3 światło wyłączone) to jak teraz masz wyłączone ( pisze o 21.27) to nastaw że sie włącza o 10rano do 22. Możesz już dzisiaj nawet tak ustawić, bo dużo roślin masz , wystarczy już wega. Dobrze idzie , za tydzień będzie już ful wypas.

edit w świetle hpsa nie widać czy roślina ma braki itd. Wyciągnij tą z problemami i pod normalne światło. Nawozy z ph perfect ułatwią ci uprawe , lej raz woda raz z nawozem . Nie za każdym razem nawóz

Edytowane przez Pasjonista
Opublikowano

Kurde tylko mam mały problem

bo ja jadę  co drugi tydzień o 4 do pracy do 15 i z rana teraz dolewłem wody do nawilżacza to teraz mam nie dolewać?

bo będę musiał namiot otwierać 

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+