Minimaxi Opublikowano 2 Marca 2018 Opublikowano 2 Marca 2018 (edytowane) jak tu auto to szkoda czasu i miejsca dalej sie meczyc bo plon to bedzie kilka gramow moze ja mysle ze to z powodu bogatej w mineralygleby, widac ze sa spalone liscie i jedne mineraly poblokowane przez inne, obys przy kolejnej uprawie na tej samej ziemi nie mial takich samych efektow, tego tobie zycze Edytowane 2 Marca 2018 przez Minimaxi
Greenhsi Opublikowano 2 Marca 2018 Autor Opublikowano 2 Marca 2018 Na początku użyłem ziemi do paproci, może to przez to? Jaka odmianę polecicie? Zależy mi na szybkim plonie
Pasjonista Opublikowano 2 Marca 2018 Opublikowano 2 Marca 2018 (edytowane) przesledz sobie grow @lolaszek zobacz jak on wymiata na tej samej ziemi i na auto i tez ma coba z tym ze lekko podlewa i nie stosuje nawozow na weg Szkoda ze wczesniej nie napisales o tej ziemi do paproci a nie spiesz sie tak ale jak chcesz mocna odmiane na pierwszy raz by nawet jak popelnisz duzo bledow bierz Sensi Star od Paradise Seeds a jak szybko chcesz skonczyc to bierz Black Hole od Elite seeds wszystko feminizowane Edytowane 2 Marca 2018 przez Pasjonista
Greenhsi Opublikowano 2 Marca 2018 Autor Opublikowano 2 Marca 2018 To nie są automaty? Zdecyduje się na black Hole tylko bardzo mi na czasie zależy,do końca kwietnia muszę mieć plon A nie odratuje się ich już? W maju zmieniam mieszkanie,a nowe do maja nie wyrobia sie:/
mariola Opublikowano 2 Marca 2018 Opublikowano 2 Marca 2018 W roslinach nieautomatycznych to Ty decydujesz kiedy zaczna kwitnac (zmieniasz ilosc swiatla). Mozesz po 2 tygodniach przelaczyc na flo i zbierzesz plon szybciej niz z auto. Poczytaj
Greenhsi Opublikowano 2 Marca 2018 Autor Opublikowano 2 Marca 2018 A można zaraz na flo włączyć po kilku dniach lub od początku flo?
Pasjonista Opublikowano 2 Marca 2018 Opublikowano 2 Marca 2018 Patrz jak dasz od poczatku 12/12 to roslina bedzie wolniej startowac. Zakwitnie gdzies i tak okolo 30 dnia od pojawienia sie na powierzchni. Bedzie miala mniej bocznych odrostow,na rzecz glownego topa.Robisz tak : dajesz 24h przez pierwsze 4 dni , pozniej roznie mozesz 12/1 , albo 18/6 na kolejne 14 dni i wtedy przestawiasz 11/13 (jak dales 12/1) albo 12/12 (jak dales 18/6) . Zakwitnie ci okolo 4+14+7=25 dni (1dzien flo jak troche szczescia) wtedy Black Hole 49 flo tj. 25+49=74 dni gdy wszysto ok. Jak wczesniej skosisz np.w 39 dniu flo to tez cos bedzie klepalo. Malo masz czasu do konca kwietnia.
Recommended Posts