Skocz do zawartości
nasiona konopi

grower

Recommended Posts

Opublikowano

Witam. Uzywam obecnie Gold Label Coco i podlewam recznie. Po niedzieli jednak przyjdzie mi drugi namiot w ktorym bede trzymal klony. Mial byc autopot ale chyba skusze sie na Tropf Blumat. Teraz pytanie: Nie mam dostepu do biotabs co byloby najlepszym rozwiazaniem. Musze niestety miec nawoz ,ktory bede mogl wymieszac w 47-litrowym zbiorniku i zostawic. Gdy probowalem to robic z obecnym Gold Label to juz po jednej dobie smierdziala ta woda z nawozem niemilosiernie. System wyglada tak. Mam dostep do nawozow: 

Canna ,Gold Label , GHE , Green House Powder , Supernatural Brand , Biocanna, Biobizz , Plant Magic Organics

large.43089-8033687-shopw-a2baf1.jpg.734feda7c35250ea2fd896b9b79fc4d8.jpg

Opublikowano

Witaj. Wszystkie nawozy organiczne odpadaja, wiec zostaja Ci tylko mineralne, ktore bez problemu po wymieszaniu tydzien powinny stac bez ptoblemu. Oczywiscie musisz wyregulowac ph i byc moze ec pozywki..

Pozdro

Opublikowano

Dzięki. Ten Gold Label chyba nie jest organiczny. Zwykły do kokosa a po dobie w konewce wali zgnilizną niemiłosiernie. Poczytałem i Canna Terra może stać do tygodnia z tego co znalazłem

Opublikowano

Witaj, z tego co podałeś to ja bym brał Canne, GHE to też dobry producent ale od franc... :D A tych dwóch SB i PMO to pierwszy raz nazwy widzę na oczy a na targach bywam :) 

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+