Skocz do zawartości
thc-thc

darmowe nasiona marihuany

Hempbrothers/bubblegum indoor + 3 pytanka.

Recommended Posts

• Replies 165
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Opublikowano

Witam mam problem mianowicie z dnia na dzień powstało takie coś na tych duch liściach. 

Nasiona: bubblegum hempbrothers 
Oświetlenie: 3x osram dulux twist 23w 50/60Hz 
Fotoperiod:20/4
Box: 28x36x75
Podłoże: ziemia uniwersalna 5,5-6,5 pH Torf niski, Torf wysoki, Dolomit, Piasek drenażowy, Wieloskładnikowy nawóz mineralny NPK+keramzyt. 
Donice:4l 
Dodatkowe info: podlewam co 3-5 dni, temperatura 24.5-28*C.

large.IMG_20171031_120705.jpg.b6d3c61fdc1e3a5ea8810a30cf2617ce.jpglarge.IMG_20171031_120654.jpg.b19f71ca068db123b809fd541b9a8d78.jpg

Nie wiem czy dobrze zrobiłem ale po obcinalem te wszystkie wyschnie miejsca i te brazowawe miejsca. I dodałem do boxa kawałek namoczonego materiału żeby było bardziej wilgotne bo wydaje mi się że te plamy to skutek za małej wilgotności. 

Opublikowano

raczej z tego co czytalem obcina sie cale liscie mozna tez zrobic fryzjera i pozbyc sie tych najstarszych lisci roslina po 3 dniach wroci do wzrostu i bardziej sie rozkrzaczy a liscie odrosna gdzies po 10 dniach ze sdwojona sila do tego masz teraz dobry moment na obciecie topa i zrobia sie 2 glowne topy i pare mniejszych dzieki temu nie masz chudego patyka w gore tylko galezie na boki i mozesz np. haczykami zlapac galezie i podpiac do doniczki, ALE DO TEGO WSZYSTKIEGO POTRZEBUJESZ ZDROWEJ ROSLINY KTORA DOSTAJE NAWOZY RAZEM Z ODPOWIEDNIA WODA, wtedy nie bedziesz mial przebarwien na lisciach czy innych efektow niedożywienia rosliny. jak sie myle to niech ktos poprawi pozdrawiam