-
Wpisy na blogu
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez kolober · Opublikowano
Weź im daj tabliczki z nazwami albo naklej coś na doniczek i je opisz bo gościu który wejdzie na twoje rolki nie będzie wiedział o co chodzi😅 to dla osób które będą oglądały twoje fotorelację -
Przez Macky · Opublikowano
Zrobiłeś zgłoszenie: Chodzi ci o to żeby w tytule dodać Rainbow? w treści posta też dodać? -
Przez EndriuBp · Opublikowano
Wiesz, że nie dostałem do lampy tabliczki znamionowej ani żadnej broszury informującej 🤣🤣 kupiłem dosłownie tą z linka, który mi wysłałeś 🤣🤣 później wyśle Ci na Whatsapp i rozszyfrujemy. Ale nowa duża lampa jest w dużym (80x80x180) , a stara w małym namiocie. Ale już z chatGPT napisaliśmy E-Mail o zmianę taryfy, aby zaoszczędzić coś na prądzie 😄 -
Przez EndriuBp · Opublikowano
Elo 😄 tak mi łatwiej rozróżniać dla chatGPT. Mogłem dać #1,#2,#3,#4... Ale to by było kurwa nudne. Widzę małe nieścisłości w zdjęciach, dałem 2x zdjęcia Bulmy i Luny. Już to naprawiam i podpisuje. Lewy przód namiotu - Bulma WW Lewy tył namiotu Luna - WW Prawy przód obecnie najmniejsza (dałem ja na dół z samego przodu przed Noodle)- Phoenix , jest to Rainbow coś tam 🤣 Prawy przód namiotu - Cosmic Noodle (nie trzeba było szukać nazwy) Prawy tył namiotu - Marvel Środek - Królowa Jezzu , póki co nie Fermi , myślę że już będę przechodził na Flushing. -
Przez kolober · Opublikowano
Bez kitu Stary rozjebałeś mi czapkę 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 ja się kurwa pogubiłem w huj🤣🤣🤣🤣🤣🤣 odjebałeś akcje czeski film🤣🤣 a przez te fotki to w ogóle się jebie która to która 😅 Luna, Marvel ty a jak się by z hermiła czego oczywiście nie życzę ale jak by co to zmień nazwę na dethpool 🤣🤣🤣🤣🤣 ale mi chumor poprawiłeś na wieczór. Elo wariat🤣🤣🤣 Weź je podpisz🤣🤣🤣 Weź je podpisz🤣🤣🤣
-
-
Gallery Statistics
Recommended Posts