Skocz do zawartości
nasiona thc-thc

darmowe nasiona marihuany

Recommended Posts

Opublikowano

Myślę że jak nawet w tym roku nic z tego nie będzie to i tak jak dla mnie super przygoda, wiadomo że topy to rezultat pracy no ale trudno. W końcowej opini uprawa jest bardziej uzależniająca od palenia :konopia:jak to śpiewał pewien artysta, "puki nie mam syna obserwuje jak rośnie haze" :):):) 

Opublikowano

no coż, nie teraz to następnym razem... Ale może Ci coś wyjdzie z tego, ale na kokosy nie licz ziomek... zawsze na jakieś porządne :bongo:będzie... :)

Opublikowano

@One_Love_One_Life w sumie to automat pod ścinke jest więc kilkanaście będzie a właśnie parę dni temu zauważyłem ze durban i 2 ez sativki kwitną, do tego mam jeszcze 2 critical masy, które akurat było prawidłowo wysadzone i też od niedawna kwitną (też się :"troche" przedłużyło) przypuszczam że trochę mniej niż połowa października i zaczynają się niższe temperatury około 10 stopni, postaram się zrobić jakiś mały tunel z foli criticalką na pewno pomoże bo to indiki itrochę dłużej zniosą gorsze warunki niż sativki ale zawsze to da troche czasu, bo temp w tunelu jest taka w miarę, a jeśli już będzie totalna tragedia z pogodą to postaram się znaleźć dla nich miejsce w domku :toptop:

Opublikowano

Tak jeszcze przy okazji zapytam czy da się choć leciuteńko za****ć podczas przebywania na spocie przez np:30 min, i oczywiście wykonując różne czynności takie jak wąchanie topisk itp? 

Opublikowano (edytowane)

nigdy 'odurzenia' typowego po paleniu...możesz zjeść nawet całego i tak nic  nie klepnie chyba ze na wymioty....

Edytowane przez AfGG
Opublikowano

pamiętaj też że warunki pogodowe są inne, czas szacowany ogólnie to 3-4 miechy, ale na dworzu to dłużej, bo wiadomo, pada wiatry itp, wydłuża czas do żniw... Także zawsze lepiej mieć w domu, ale też bezpieczniej mieć spoty na dworzu, ale przemyślane miejsca i zabezpieczone... :) następnym razem znajdź leśniczówkę ogrodzoną z młodymi drzewkami co niedawno posadzone były i gra gitara, bo ani zwierzyna nie zniszczy a co do ludzi to nikt nie będzie zaglądał na taki teren - najmniejsze prawdopodobieństwo... A jak już to tylko leśniczy... Jak dasz radę to działaj do domu z nimi, bo kiepska już pogoda, a się na pewno nie rozpogodzi już i kwiaty staną w miejscu i pleśni się doczekasz zamiast smacznych buuuubsów... :)

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+