Skocz do zawartości
nasiona marihuany

seedbay

Recommended Posts

Opublikowano

Czytam bardzo dużo i mogło mi coś umknąć, nie potrzebnie się spinasz cycu 

Koniec końców też nie będę miał wszystkich auto, może Ci umknęło, lub nie doczytałeś ;)

Opublikowano

Nie spinam się tylko tłumaczę a to róznica :) a skąd wiesz że nie jest automatem?Często automaty nowej generacji mają przedłuzoną fazę weg i zakwitają do 30 dnia.Akurat czytam uważnie.Albo chce się pomocy i używa mego nicka w temacie albo się milczy cycu!

Opublikowano

@pawlitosos Nie ma tu miejsca dla takich buraków. Najpierw szukasz u Smaka pomocy a teraz go obrażasz? Nie moja sprawa, ale nóż w kieszeni się otwiera widząc takie chamstwo. Trochę kultury i szacunku do innych...

Opublikowano

Serio smaku uraziło Cie "cycu" ? haha 
a Ty Drwal co sobą reprezentujesz oceniając mnie jako buraka ? 
Ranga zobowiązuje do wywyższania się czy jak ? Po co to forum ? dla kozaków ? dla kozaków masz osobny dział w swojej grupie, nie rozumiem Twojego oburzenia , TYM BARDZIEJ TWOJEGO 

Opublikowano

noe nie uraziło ale zabrzmiało po pedalsku hehehe ale prawda jest taka że jak się rzuca hasło Smaku w temacie to jestem i jak mogę to coś podpowiem a to nie ja się mądrze ;) Smaku z dużego S hehehe chyba że smakuje???
Drwalu wiesz jak to jest z tymi gengersami teraz sami nie mogą się określić heehee ale mnie to Kongo pozytywnie kręci.Kongo chodzi oczywiScie o sativkę która teraz popalam :)

Opublikowano

pawlitosos nazwałem Cię burakiem, bo tak się zachowałeś. Co do wywyższania się to zostawię to bez komentarza, a jedynego kozaka to Ty tu zgrywasz.

Smaku Twoje pozytywne podejście jest godne podziwu :D 

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+