SmakMaroca999 Opublikowano 24 Marca 2017 Opublikowano 24 Marca 2017 @Pasjonata miałem też tą odmianę i jest bardzo pobudzająca raczej niż upierdalająca albo ja już mam taką tolerancję ;)
kroljulian1920 Opublikowano 26 Marca 2017 Autor Opublikowano 26 Marca 2017 Witam Szanowne Towarzystwo i z góry przepraszam za tak dlugą przerwe, niestety zlozylo sie na to pare czynnikow min. odwiedziny rodziny i jakies chorobsko w postaci wirusa. W kazdym razie od teraz upy bede zapodawal co tydzien. #SmakMaroka- Obiecuje Smaku , ze od teraz nie tne w ch**a Dziewczyny od wczoraj zostały przełączone na 12/12 niektore wegowaly 27 dni, mniejsze około 20. Temperatura w nocy około 21/ dzien dochodziła do 31 ale nie na długo. Co do treningu to na 17 jest topping 10 zostało puszczonych wolno, wsumie ostatecznie jest 27 krzaczków a nie jak w tytule 28. Tutaj jak bym mógł liczyc na madre glowy z forum:) to bardzo prosił bym o pomoc;) Pozdrawiam !
Pasjonista Opublikowano 26 Marca 2017 Opublikowano 26 Marca 2017 Czyli moze to byc bakteria albo grzyb albo sie myle , po angielsku Leaf Septoria
SmakMaroca999 Opublikowano 27 Marca 2017 Opublikowano 27 Marca 2017 Tymi listkami trójpalczastymi się nie przejmuj czesto tak jest a takie plamki postepujace od krawędzi to możesz zapodać calmaga bo wapń prawdopodobnie.Ładne zdrowe panienki,czekam na kwiatki :) No i więcej podlewaj na donicę bo wyglądaja na przysuszone.
kroljulian1920 Opublikowano 27 Marca 2017 Autor Opublikowano 27 Marca 2017 Dzieki Pany za podpwiedz;) Dziś akórat podlewanko takze zapodam Calmag agent od Canny , bo zaobserwowałem , że na górnych partiach też się coś zaczyna dziac. Myslałem, że na poczatku starcza podstawowe nawozy no ale jak widac nie bardzo, a wacha w kranie bardzo miekka około 0.1 EC:)) także calmag się przyda:) Pozdrawiam i zapraszam:)
SmakMaroca999 Opublikowano 28 Marca 2017 Opublikowano 28 Marca 2017 EC nie jest czynnikiem do mierzenia czy woda jest twarda czy miekka to już inne metody pomiaru twardości .Ec to zawartość soli mineralnych w wodzie co mierzy się przepływ prądu im więcej soli to przewodność elektryczna się zmienia powinienes to znać z fizyki szkoły podstawowej :)
Pasjonista Opublikowano 28 Marca 2017 Opublikowano 28 Marca 2017 Jeden telefon do wodociagow i juz sie wie co z ta mineralna z kranu ;-) pozdro
SmakMaroca999 Opublikowano 28 Marca 2017 Opublikowano 28 Marca 2017 @Pasjonata najczęściej wystepujace sole w naszych kranach to: chlorki sodu bo używa się do odkazania chloru lub chloraminy a wodę zmiękcza się solą.Po za tym metale cięzkie przez pordzewiałe stare instalacje wodociągowe wykonane z metalu.
kroljulian1920 Opublikowano 28 Marca 2017 Autor Opublikowano 28 Marca 2017 Wiesz jak jest Smaku od fizyki było dużo ważniejszych rzeczy:))
kroljulian1920 Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Siema Zaloga, jutro wrzuce aktualnego up, a dzis foto z innej beczki i przy okazji pytanie, czy ktoś potwierdzi ze to nie jajca? mianowice dzis jest 9 dzien indukcji niektore sie juz okreslaja ale na niektorych takie o to rzeczy, dzieki za podpowiedzi i pozdrawiam.
Recommended Posts