Scooby-Doo Opublikowano 15 Grudnia 2016 Opublikowano 15 Grudnia 2016 Pilnuj czy przy podlewaniu nie wychodzą z ziemi ziemiórki - często tak bywa z ziemiami z marketu. Cytuj
bart85 Opublikowano 15 Grudnia 2016 Opublikowano 15 Grudnia 2016 właśnie miałem o tym napisać też, ale mnie ubiegłeś niestety ja miałem raz taki przypadek i to był pierwszy i ostatni raz kiedy kupiłem ziemię z marketu. Cytuj
mrinferos Opublikowano 16 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 16 Grudnia 2016 a tak z ciekawości to ja z tym dziadostwem walczyć co polecacie? tak już na przyszłość bym wiedział Cytuj
mrinferos Opublikowano 20 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 20 Grudnia 2016 Dzień 19, Moje maleństwo nie rośnie za szybko podejrzewam ze rodzaj światła nie sprzyja jej i mam z nią problem listki trochę żółkną a ten z przodu "wysechł" w kawałku, a nie wiem od czego to Cytuj
Scooby-Doo Opublikowano 20 Grudnia 2016 Opublikowano 20 Grudnia 2016 Wygląda jak byś ją ciągle podlewał - stąd taka padaka... Cytuj
mrinferos Opublikowano 26 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 26 Grudnia 2016 Scooby-Doo miałeś rację mniej wody = lepiej i powoli zaczyna żyć:-) a idzie uzyskać tu więcej miejsca na zdj czy należy zmniejszać jakość zdjęć? Cytuj
joka.menas Opublikowano 26 Grudnia 2016 Opublikowano 26 Grudnia 2016 nie wszucaj bezposrednio z kompa tylko najpier do galerii a pozniej jak chces wstawic zdj to wybierasz z galerii, mniej miejsca zabieraja w tedy zdj Cytuj
mrinferos Opublikowano 5 Lutego 2017 Autor Opublikowano 5 Lutego 2017 były małe problemy z roślinką ale dzisiaj dośle zdj Cytuj
mrinferos Opublikowano 5 Lutego 2017 Autor Opublikowano 5 Lutego 2017 Zmieniona doniczka trochę urosła mimo problemów i zastanawiam się czy ją trenować były ku temu początki i wiem ze ma to duży sens ale z racji ze to pierwsze drzewko to się zastanawiam Cytuj
Recommended Posts