Skocz do zawartości
nasiona konopi

grower

Recommended Posts

Opublikowano

Siemanko! dzisiaj zauwazyłem ze roślinki są bardzo oklapnięte co to moze być? stalo sie tak gdy pogoda sie poprawiła... niestety nie mam fotki jutro postaram sie zrobic

Opublikowano (edytowane)

wlasnie niewiem bo przez ostatnie 2 tyg pogoda byla taka ze praktycznie caly czas lało i w ogole nie podlewałem ale wszystko z nimi było okej. Od poniedzialku pogoda sie poprawiła i dałem im po litrze wody z nawozem canna i do dzis nie podlewałem, no i dzis zauważylem ze strasznie oklapły dałem im znow po litrze wody z nawozem tyle ile zaleca producent no i zobaczymy jutro oby sie podniosły heheh :D

Edytowane przez danieleqq
Opublikowano

Będe p amiętać :) a co do tego opadania to jako tako się podniosły ale wydaje mi się ze za bardzo sie te wiaderka nagrzewaja i to dlatego moze tak być ?

Opublikowano
16 godzin temu, Toksyna napisał:

Lej na przemian woda - nawóz. Pozdro 

przy tych deszczach radziłbym lać za każdym razem nawóz bo i tak deszcz wszystko płucze no ale jak kto woli :laugh:

Opublikowano

teraz juz się uspokoiło i pogoda jest elegancka takze zobaczymy, a dziurki są oczywiscie :P

teraz juz się uspokoiło i pogoda jest elegancka takze zobaczymy, a dziurki są oczywiscie :P

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+