Skocz do zawartości
thc-thc

darmowe nasiona marihuany

Recommended Posts

Opublikowano

Odpakales lampę ? Jaka jest temperatura przy minimalnej wentylacji , jak duży masz pokój? bo jam mam w piwnicy i ciekaw jestem ile hps podnosi temperaturę
Ja uzywalem olejowego i mieszak ustawiony na grzejnik i trzymał temperaturę. Wkanczal się co jakiś czas na 15 min. Zależy na jakim biegu.

Tyle ze ja w boxie trzymałem grzejnik .

przy tym gazowym będziesz musiał wietrzyć i sporo gazu idzie 

Opublikowano

to jeszcze jedno pytanie. na temat żarówek. na każdą faze inna czy może być taka na dwie fazy? chcę kupić taką Lampa zarowka cultilite agro hps 600 /admin - link wygasł/

Opublikowano

Odpakales lampę ? Jaka jest temperatura przy minimalnej wentylacji , jak duży masz pokój?

Ja uzywalem olejowego i mieszak ustawiony na grzejnik i trzymal temperature. Wkanczal się co jakiś czas na 15 min. Zalezy na jakim biegu

nie odpalałem jeszcze. testy na dniach. to jest dom drewniany w którym nikt nie mieszka ja sie nim opiekuje i mam możliwość to coś chce zrobic tylko problem z tą temp. nie wiem czy robić ten box czy normalnie w tym pokoju działać? a jesli ogarnę temp i lampy powiesze centralnie nad rośinami bez boksa to swiatło nie bedzie uciekac? nie bedzie to przeszkadzało roślinom i nie bedzie im zabierało energii?

Opublikowano

a jak byś do boxa wrzucił takie grzejniki i skręcił wentylacje do minimum i w dodatku odwrócił ( wylot na dole ) , podłączył to do termoregulatora rt2 czy coś lepszego to może by i te sezonówki poszły. lampy na pewno te 10 stopni podgrzeją a może i więcej.

daj znać jak przetestujesz warunki bo mamy podobne warunki a na lampy to z 2 tygodnie musze poczekac

Opublikowano

Panowie nie tak dawno tez byłem świeży w temacie indoor. Ja złożyłem boxa odpaliłem i wtedy dopiero robiłem przeróbki tego co trzeba było. Szczerze polecam normalne odmiany bo wybaczaja błędy i maja lepsza strukturę szczytów. Drwal z tego forum ma świetnie zaadaptowane pomieszczenie tez możesz tak spróbować.

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+