medykcbd Posted November 19, 2015 Share Posted November 19, 2015 Witam chcial bym sie.dowiedzieć czy dobrze.zrozumialem proces postępowania od momentu sciecia panny. 1. Scinamy i dzzielimy na pojedyńcze lodygi z bobami. Podwieszamy na linkach w ciemnym, chlodnym (18_20 stopni), przewiewne np.box Przycinamy liscie ktore pozniej mozna wykorzystac do maselka. Panny wisza tak ok 3 dni, potem trymujemy i same boby laduja w papierowej torbie ze.scinkami . Torby trzymamy nadal w tych samych warunkach w.boksie.przez 2'dni potem przemieszac i kolejne 2'dni. 2. Kolejny etap to curring w slojach i tu moje pytanie czy mozna je trzymac w ciemnym suchym ale.dosc.cieplym miejscu ok 24 stopni?. Codziennie otwieramy na 30 min przez miesiąc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanikaGoryla Posted November 19, 2015 Share Posted November 19, 2015 Scinamy Dzielimy na gałęźie Trymujemy(wiatraki i przytopowce) tu kto jak woli ja lubie zostawic kilka przyciętych przytopowych;) Wieszamy np.w boxie na nie mniej niż 10dni Jesli lodyga robi pyk gotowe do sloja. przez pierwsze 2 tygodnie otwierac sloj codziennie na godzine potem stopniowo ujmowac np 1x7dni pozniej 1x14dni. Prawdziwej klasy zioło jest poddawane 8-mio miesięcznemu curringowi. Miesiąc i masz fajne zioło @Edit Susz w ciemni ponieważ światło rozkłada tam jakieś związki i gorsza jakość. Temperatura pokojowa stabilna pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
zasobnik Posted November 19, 2015 Share Posted November 19, 2015 u mnie pomieszczenie ciemne z przewiewem temperatura 18-20 stopni wilgotność 50% suszenie po trymowaniu do góry badylami minimum 7 dni a najlepiej 10-12. Potem do słoja. Reszta tak jak kolega napisał Link to comment Share on other sites More sharing options...
medykcbd Posted November 20, 2015 Author Share Posted November 20, 2015 Dziękuję może kiedyś wykorzysta się tą wiedzę Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.