-
Wpisy na blogu
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez Eolenis · Opublikowano
Man dwie lampy tego producenta. Co prawda 100W. Firma jest nowa na europejskim rynku. W stanach ma duzo wiecej asortymentu. Ja jestem zadowolony, jak najbardziej a co z wyszło pod nimi widac na moich relacjach. Co prawda dziala najlepiej z całym systemem. Pokrycie jest dedykowane do takiego namiotu ale moc nie zbija z nóg. Ja mam 2 x 100watt aerolight se. I z moim małym doświadczeniem mam wrażenie ze jeszcze by mogło byc troche wiecej. Box mam 75x75x200 -
Przez Eolenis · Opublikowano
Organiczne nawozy sie szybciej wypłukują. Ale generalnie racja ze nie ma potrzeby płukać 3 tygodnie. Źle oceniłem moment płukania, a wracać do nawozow ju nie ma sensu bo i tak nie zdaza ich przerobić.😉 Na dworze wiosna a w nammiocie jesień 😆. W przyszłym tygodniu kosa, jeszcze nie wiem dokładnie kiedy zdążę. Ale na pewno nie dłużej niz do piątku -
Przez Wesoły Ogród Aliena · Opublikowano
I jeszcze link do poprzedniego filmu: https://youtu.be/I0Jcrg6lYl4?is=lbS-S2tQ676ZMeQ1 -
I teraz wstawiam film z dzisiaj i zdiecia a jest spora różnica 💪🔥 VID_20260426_140445.mp4 A no i oczywiście link do filmu: https://youtu.be/wkOZXHV6WTc?is=CJ5j7pExvq4Px_g6 -
Siemano 👊 Witam was po paru dniach od ostatniej aktualizacji i muszę przyznać że od tego czasu rośliny wystrzeliły w górę aż sam byłem w szoku. Wszystkie wyglądają zdrowo i pięknie i niech mi ktoś powie że polskie seedbanki są hujowe to go chyba o pluje😉😅 Oczywiście żartuje ale naprawdę są bardzo dobrej genetyki🔥💪 Teraz tak wszystkie sześć sztuk już są po treningach czyli 5 sztuk trening Nebuli i jeden Nugbucketsa i ta Blue Cookies Nugbucketsa ją karmię mineralne czyli tripartem od TA Terra Aquatica. I wczoraj 25.04.26 sobota zrobiłem flipa ale jeszcze w małej szafie dlatego że duża jak wiecie jest jeszcze zajęta i zwolni się za około tydzień i wtedy robię przeprowadzkę. Akurat do tego czasu dziewczyny zdążą przestawić się hormonalne na kwitnienie i na stretch wylądują już w dużym boxie a tam już jest prawdziwe spa dla roślin. I na początku miesiąca dołożę jeszcze im listwę AC10 i zastanawiam się nad dolnym doświetleniem ale to się zobaczy. Te pierwsze zdjęcia są z piątku.
-
-
Gallery Statistics
-
Images65.3 tys.
-
Comments1.3 tys.
-
Albums1.9 tys.
-

Recommended Posts