Marteinso Posted November 16, 2015 Share Posted November 16, 2015 Cześć, to moja pierwsza uprawa, stąd mogę popełniać błedy (zresztą na pewno to robię), wyjaśnia w czym rzecz. Special Queen, do północy 15 dzień. Wygiłąłem łodygi nie łamiąc ich za pomocą nitki, jednak zobaczyłem, że zbyt blisko dotykają ziemi, więc sciągnąłem nitki, dosypałem ziemi i teraz zastanawiam się czy nie zaszkodziło to roślinkom. Tak to teraz wyglada: Co o tym sądzicie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ambasadorka Posted November 17, 2015 Share Posted November 17, 2015 Dokadnie mówisz o LST, Low Stress Training a Super Cropping to nic innego jak złamanie łodygi. Tutaj złamanie Super Lemon Haze z ostatnich grow. i roślina która poradziła sobie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marteinso Posted November 17, 2015 Author Share Posted November 17, 2015 Wszystko w porządku, moje dzieci żyją i pną się do góry, spanikowałem niczym na widok psów po pracy w domu. Chodziło mi oczywiście o LST Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ambasadorka Posted November 17, 2015 Share Posted November 17, 2015 Najlepiej sznurkiem konopnym lub naturalnym, bądźmy humanitarni i szanujmy to co będziemy palić a co to za kopiec kreta im usypałeś? hehe zapraszam do prowadzenia growloga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marteinso Posted November 18, 2015 Author Share Posted November 18, 2015 Tak, chodziło tyko o postawnienie. Teraz to wygląda tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.