Michał983215 Posted October 5, 2015 Share Posted October 5, 2015 Witam wszystkich, co byście powiedzieli o Olejkach do e-papierosów z thc, żeby palić sobie na legalu. Może ktoś to robił ? Z góry dzięki. Czytałem żeby wlać do próbówki olejek do e-p i zaś dodać do tego topka a zaś gotować przez godzinne w wrzącej wodzie. Jak myślicie wypali to ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ambasadorka Posted October 5, 2015 Share Posted October 5, 2015 Zdecydowanie Vaporizer lepiej sprawdza się w tych sprawach, są teraz vapki przypominające gadget np. kształt telefonu, etui na coś tam, i na pewno nie będzie problemu z zapchaniem się e-papierosa. Również kwestia podgrzewania też ma znaczenie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michał983215 Posted October 5, 2015 Author Share Posted October 5, 2015 Vapomizer troszkę drogi, a e papierosy palę i mam dobry sprzęt temperatura na pewno wystarczy Link to comment Share on other sites More sharing options...
max.kolonko Posted October 6, 2015 Share Posted October 6, 2015 GHO + atomizer LR (mały opór) Nie używałem, ale czytałem pełen opis i brzmi sensownie, dodatkowo GHO można po prostu zakroplić na język Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.