Skocz do zawartości
nasiona konopi

grower

A może jednak pcbox?

Recommended Posts

Opublikowano

No tak średnio ziomek wyglądał, dobitnie to pokazuje jakie 'fachury' doradzają nam w sklepach. ;] 

Czy śmiało można to kupić i nie będzie potrzeby, żeby do tego codziennie zaglądać i od nowa ustawiać? 

Opublikowano

Nie, sam mam taki, ale przymierzam się w przyszłości do elektronicznego, bo przy tym analogowym słychać takie ciche "skrobanie", co ciekawe kiedyś go nie było. Może przez to, że działał u kumpla w garażu z brudzie z deka :)

Opublikowano

@Miś, doniczka 6L, podzielona po 3L na roślinę się nada? Akurat nie jest za wysoka i idealnie zajmuje całą powierzchnię i to za nią przemawia, ale się zastanawiam czy ok. 3L na roślinę starczy? Czy rozwinie się na tyle, żeby dać fajny plon?

Opublikowano

Ja chcę 20! ;)

Słuchaj, jeszcze jedna kwestia. Mam wentylatorki kupione, ale one są na kostkach i trzech cieniutkim jak igła kablach - jak to ogarnąć od strony elektrycznej? Żeby działały z zasilaczem takim gniazdkowym. 

Edit: 

to jest kostka pin... - czyżby trzeba je rozebrać i porobić kable od nowa...?

Opublikowano

Do góry masz EDIT. To jest kostka pin, gotowa do spięcia z zasilaczem w kompie, a nie tak jak w Twoim poradniku- czarny i czerwony kabel.

Opublikowano

Nawet nie trzeba urywać tej kostki, wystarczy wsadzić tam "druty" od zasilacza, na kostce od wiatraka będziesz miał 2 od prądu i ewentualnie 1 żółty od miernika obrotów wentyla.

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+