Skocz do zawartości
nasiona marihuany

seedbay

Jaki waporyzer?

Recommended Posts

Opublikowano

da vinci ascent jest za 200 dolcow. chodzi o dyskrecje - wygląd podobny do e papierosa

wlasnie mi sie przypomnialo ze uzywalas da vinci. mozesz sie wypowiedziec?

• 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

I jak się sprawdza? Ja planuje zakup, ale w pierwszej kolejności myślałem o tytan2, ale ze wzgledu na to iż stacjonarne przedmuchuja gorącym powietrzrm, to bym sie skusił na tego drewniaczka. Troche tanszy, ale nie mobilny, ale do tego mozna sie dostosować.

Jak oceniacie tego wapka?

• 1 miesiąc temu...
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano

Siema, z powodzeniem od kilku miesięcy używam VP100 w plastikowej obudowie. Dla mnie niewygodne jest tylko to że w jego pozycji opada susz na wylot powietrza, ale siadam sobie, biorę wapka pomiędzy kolana wylotem skierowanym do dołu i zakładam końcówkę.

Fajny efekt upalenia z wapka, bardzo mi pasuje.

Ciekawi mnie jeszcze jak jest z jego temperaturą, czy naprawdę trzyma, bo jak mam nagrzany do 170* i jak wyłącze, od razu włączę do się nagrzewa jak zimny, trzeba czekać.

Mam dostęp do kamery mierzącej temperaturę i to sprawdzę.

Fajne jest to że zbieram przedmuchany susz, i co najlepsze normalnie później kopie z lufy :D..

pozdro

Opublikowano

To co by bylo jakbym wykorzystal na maxa, jak teraz przez 3 do 4 godzin nie musze go ponownie uruchamiac. 3 razy dziennie mi wystarcza ;)

Ja sie lepiej czuje po temperaturze ponizej 200, ponadto jak ustawie wiecej niz 200 to sie troche przypala susz w tym wapku.

Opublikowano

jaki jest sens vaporyzowania by wyciagnac to co najlepsze a potem zjarac to co najgorsze w normalny sposob, ręce falling...

G pen mialem i ostro po gardle daje bo ma metalowa komore.
Z przenosnych i nie tlukacych po kieszeni polecam flowermate V5.0s, ceramiczne zgrzewy jak w drozszych modelach.
Jesli nie ma byc przenosny, a skoro piszesz ze do leczenia to pewnie nie musi to Arizer extreme zalatwia sprawe jak volcano.
Mam, uzywam i jestem max zadowolony  :yoda:

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+