zieluone Posted July 8, 2015 Share Posted July 8, 2015 Witam wszystkich! Nurtuje mnie jedno pytanie. Mam wiele drzewek i każde dojdzie w innym czasie. Chce zrobić masełko z wszystkich krzaczków jednocześnie. Czy niska temperatura nie zniszczy składników na których mi zależy(thc itp.)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ambasadorka Posted July 9, 2015 Share Posted July 9, 2015 Niska temperatura nie niszczy Thc. Moje maslo przechowuje w zamrazalniku Link to comment Share on other sites More sharing options...
zieluone Posted July 9, 2015 Author Share Posted July 9, 2015 Czyli spokojnie liście i inne "odpady" bez obawy mogę przechowywać w zamrażalce. Bardzo dziękuje za odpowiedź. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ambasadorka Posted July 9, 2015 Share Posted July 9, 2015 Najlepiej jednak od razu zrobić, tutaj przepis na masło z mokrego Masło Konopne - CannaButter bądź też przesuszyć a tu z przesuszonego Masło Konopne - Cannabis Butter - Najszybsze i najprostsze masełko Link to comment Share on other sites More sharing options...
zieluone Posted July 10, 2015 Author Share Posted July 10, 2015 Po dłuższym zastanowieniu, zrobię ze świeżych liści i z każdej odmiany osobno, wtedy będe miał porównanie, które lepsze i mocniejsze dzięki za pszepisy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.