weeed Posted June 30, 2015 Share Posted June 30, 2015 Oglądając z kumplem telewizję zauważyli kątem oka, że pies jednego z nich dziwnie się zachowuje. Jako, że pies lubił sobie pozaglądać tu i ówdzie, po krótkim dochodzeniu okazało się, że husky dobrał się do torby w której były ciastka z marihuaną. Biedny piesio, faze życia złapał ;P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasquatch Posted June 30, 2015 Share Posted June 30, 2015 Miałem kiedyś pieska, który lubił ziółko. Przychodził gdy paliłem, łapał bucha, max dwa ode mnie i szedł się bawić swoimi zabawkami, albo kład się w koncie i spał Czasem świrował i skakał bo bawić się chciał. Ten to faktyczne faze życia załapał Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scooby-Doo Posted June 30, 2015 Share Posted June 30, 2015 K..wa aż mi go szkoda ciekawe ile ich zechlał ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vito Posted July 1, 2015 Share Posted July 1, 2015 Nie raz przesadziłem z ilością ciastek czy tam masła, wystarczy iść spać, piesek nie wiedział o tym ale widać że jak został przytulony i pogłaskany to się dobrze zrobiło Otworzyło mu nowy świat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.