Sasquatch Posted June 19, 2015 Share Posted June 19, 2015 Siema. Zapomniałem po ścince Cheesa wyrzucić go z domu i stał sobie od ok. 30marca w ciemnym pomieszczeniu, nawet nie podlewałem tego badyla. Wczoraj wchodząc do tego pomieszczenia patrze stoją trzy doniczki ( bo o reszcie też zapomniałem). Pierwsza myśl -Wyrzucić w pizdu.. ale przyjrzałem się każdemu badylowi dwa odpadły na starcie a ten trzeci taki inny się wydawał.. Żywszy. Przyglądam się a na dole z dwóch stron malutkie listki Dzisiaj wystawiłem go na Out i podlałem. Łapcie pare fotek i powiedzcie co o tym myślicie. To coś urośnie? Będzie jakoś żyć? Nawet jak powiecie że lipa totalna to i tak zostawię dla eksperymentu Zapomniałem dodać że roślinka to Chees XXL DinaFem Auto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rolnik Yoda Posted June 19, 2015 Share Posted June 19, 2015 Ładnie idzie Ziomek zakładaj grow-loga A tak na poważnie zostaw i zobacz co się bedzie działo ja chętnie podglądne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rossenberger Posted June 19, 2015 Share Posted June 19, 2015 Cholera niech jakiś specjalista się wypowie bo mnie też ciekawi czy coś z tego może być Jak wyrośnie z tego roślinka to ci się trafiło jak ślepej kurze ziarno Pozdro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasquatch Posted June 19, 2015 Author Share Posted June 19, 2015 GrowLog będzie niedługo bo panienek na Out mam kilka. 3 automaty już kwitną, dzisiaj do wody poleciały kolejne pestki ale muszę się zebrać do założenia GL'a. Strasznie dużo roboty w robocie a po robocie działam na spocie. Joł. Na dniach postaram się nadrobić zaległości na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SmakMaroca999 Posted June 20, 2015 Share Posted June 20, 2015 Nic z tego nie bedzie choc chciałbym sie mylic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vito Posted June 21, 2015 Share Posted June 21, 2015 Jasne że nie będzie, takie małe pierdółki bardzo często wyrastają ale na 99% stanie w rozwoju. I to nie jest re-wegetacja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasquatch Posted June 21, 2015 Author Share Posted June 21, 2015 A nie dziwi was to, że stała tyle czasu bez wody i światła i dalej się trzyma? Z ciekawości i tak zosatwie. W życiu trzeba eksperymentować. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasquatch Posted June 27, 2015 Author Share Posted June 27, 2015 Trochę podrosły te odrosty jednak wczoraj gdy ruszyłem łodygą odpadły.. Czyli lipa, ale warto było sprawdzić.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.