nadyushka Posted June 19, 2015 Share Posted June 19, 2015 Gadałam wczoraj z siostrą, która jest za granicą przez skype a matka zaczeła nawijać jej o mojim 'inkubatorze do roślin' i żebym jej pokazała do kamerki a ja głupia c**a, że byłam jeszcze w stanie nietrzeźwości się zgodziłam :-( Tak czy siak w boxie są papryczki bo sobie na nich trenuje, ale łapie mnie już mała schiza jeśli wiecie co mam na myśli :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
howhigh Posted June 19, 2015 Share Posted June 19, 2015 Chodzi ci o policje czy co ? Jak masz tam papryczki to o co sie martwisz ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nadyushka Posted June 19, 2015 Author Share Posted June 19, 2015 Narazie jeszcze tak ale testy przebiegły pomyślnie i chce tam wpakować coś innego na dniach. Chociaż patrząc na to trzeźwym umysłem, kto by podglądał akurat moją rozmowe i z jakiej paki? Ale tak czy siak taki podświadomy stres się pojawia :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smookey Posted June 19, 2015 Share Posted June 19, 2015 czas przywrócić mistrzowskie Mogą i rozmowy są kontrolowane, jak i treści także. Dlatego nie używa się słów bezpośrednich tylko wymyśla się dane "określenia". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miś Posted June 19, 2015 Share Posted June 19, 2015 Wiecie ile osób codziennie na skype rozmawia? Niby kto by miał to sprawdzać 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nadyushka Posted June 19, 2015 Author Share Posted June 19, 2015 Też niby mi się tak wydaje, ale jakaś niepewność zawsze się pojawia w głowie. Teraz została najtrudniejsza część-czekanie, czy ktoś kiedyś zapuka czy nie. Jak tu być trzeźwym. Musze się wkońcu przenieść do jakiegoś cywilizowanego kraju :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smookey Posted June 19, 2015 Share Posted June 19, 2015 Miś kontrolują, od 2011 roku są filtry słów i wiem o tym z pewnego źródła Popatrz jak się za czasów PRL cieszyły tak samo sie teraz korporacje cieszą Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miś Posted June 19, 2015 Share Posted June 19, 2015 Wiem że google robi coś takiego, takie coś łatwo wprowadzić na pisanych chatach, ale raczej nie w rozmowie wideo. Poza tym jest to udostępniane dopiero jak policja będzie miała nakaz. Tych wszystkich chatów nikt przecież nie przegląda, bo jest to fizycznie niemożliwe. Wiecie ile osób by siedziało, gdyby tak było? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zasobnik Posted June 19, 2015 Share Posted June 19, 2015 Nakaz?? Chyba nie w Polsce... Jestesmy najbardziej podluchiwanym narodem w europie...ale o skype bym sie nie martwił Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scooby-Doo Posted June 19, 2015 Share Posted June 19, 2015 @nadyushka - daj spokój , nie ma się czym przejmować gdybym ja takimi rzeczami się przejmował dawno zszedł bym na zawał Nic się nie stanie z tego powodu....bo niby czemu by miało. Bardziej martw się o "życzliwych"...to stąd jest zagrożenie. A matula napewno do tej grupy osób się nie zalicza 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts