Sasquatch Posted June 7, 2015 Share Posted June 7, 2015 JOŁ Pokaże wam mojego automatowego mutancika. Sionko to C'99 auto HollandsHope sezonówka od oriona. Pozostałe dwie rosną zajebiście jedna już nawet kwitnie. Dzisiaj zaobserwowałem pierwsze pistle. A tej co jest? Zimno jej że się tak objęła tymi liśćmi? A tutaj sezonówka, a raczej to co pozostało. Wpiedzielił ją zając cwany skurwiel. Będzie żyła jeszcze? Sionko to HollandsHope też orion. Dodam że roślinki rosną w biedaglebie ( ziemi z biedrony) zmieszanej ze spotową czyli **ujbiedaglebie. Ogólnie lipa totalna z glebą i przez pogode są straszne małe. Oczywiście mutanta zostawiam dla eksperymentu. Pewnie nie wiele mi co do niego doradzicie bo to wina genów. I oby druga roślinka odbiła a będę happy Link to comment Share on other sites More sharing options...
GrowLike! Posted June 7, 2015 Share Posted June 7, 2015 jak dla mnie to mutanta zostaw... a z pełnosezonówki to raczej lipa będzie a jeżeli sionka orion to mam osobiście bardzo złe wspomnienia z nimi tzn nigdy więcej nie zaryzykuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazania Posted June 7, 2015 Share Posted June 7, 2015 Mój auto tez tak startował. Jest spóźniony o jakieś dwa tygodnie. wygląda jak po fimie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krawat Posted June 7, 2015 Share Posted June 7, 2015 karlica katarzynka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piterasek Posted June 7, 2015 Share Posted June 7, 2015 mutant robi fikołka a ta o głowe krutszą potrzymaj bo tez jestem ciekawy czy bedzie z niej jakas sałatka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scooby-Doo Posted June 7, 2015 Share Posted June 7, 2015 Zostaw precla Ciekawe co wyjdzie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasquatch Posted June 8, 2015 Author Share Posted June 8, 2015 Wiadomo. Wykręt zostaje. A co do tej zjedzonej. Odbije? Miał już ktoś taki przypadek? Czy wywalać i coś nowego w to miejsce? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adi83 Posted June 8, 2015 Share Posted June 8, 2015 Siemano Sasquaczu ja tam nie jestem jakimś doświadczonym growerem ale wyrwał bym tego kikuta i wstawił coś nowego a mutanta zostawił pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
greenmouse Posted June 8, 2015 Share Posted June 8, 2015 Ja mam Sasq. Tylko u mnie żaden listek się nie ostał i tylko badyl z ziemi sterczy. Badyl na się dobrze ale nie wykazuje tendencji do odbijania listków. Też się zastanawiam czy jeszcze coś z tego będzie czy nie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasquatch Posted June 9, 2015 Author Share Posted June 9, 2015 U mnie kikut też się trzyma. Spot ogrodzony siatką metr wysoką. Roślinki podlane z rana a mutantowi rozprostowałem liście delikatnie, żeby mógł wypuścić nowe pędy. Za pare dni wrzucę fotki jak to wygląda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.