Skocz do zawartości
thc-thc

darmowe nasiona marihuany

Recommended Posts

Opublikowano

Dziękuje:) Najbardziej pocieszyło mnie że rano przy włączonym świetle temperatura wyniosła 25 stopni i wilgotność niecałe 60 % :D

Wloty porobię :)

Dzięki za świetne rysunki:P Zamienię te żarówki na przemian i będzie dobrze.

Mam dobrej jakości ziemię od Canna.

Jakie i kiedy stosować nawozy?? Dodam że nie chcę przesadzać z nawożeniem ze względu na ograniczony budżet.

Opublikowano

Ziemia Canna jest mocno nawieziona, więc spokojnie możesz myśleć o nawozach wyłącznie na kwitnienie. Lecisz na Canna więc trzymaj się tej marki, potrzebne Ci będzie Terra Flores i PK13/14 po jak najmniejszych pojemnościach, bo tych nawozów i tak Ci starczy na kilka grow :) 

Opublikowano

Witam w 15 dniu. Roślinki mają się dobrze, temperatura rano to 24 stopnie i wilgotność na poziomie 55%.

gallery_42724_1225_1290085.jpg

Nowy nawilżacz pracujący od poniedziałku:

gallery_42724_1225_929250.jpg

Mam nadzieję że wszystko jest w porządku:)

Opublikowano

jaką masz barwe CFLek? wyglądają na 5500K albo 6500K. Jezeli tak to pomysl o ich wymianie na barwe 2700k jak roslinka zaczna kwitnac.

Ta barwa ktora masz jest dobra na wzrost wegetatywny natomiast na kwitnienie juz nie bardzo... 

Poza tym wszystko jak narazie idzie dobrze :) 

Opublikowano

Słyszałem nie tylko od Scorpa że te cfl na auto będą dobrę również na flo. Pierwszy grow, zostawie jak jest. Bardziej interesuje mnie tani, przyzwoity filtr węglowy.

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+