Guest maczes Posted June 1, 2015 Share Posted June 1, 2015 Witam ! Chciałbym was zaprosić do udziału w moim OpenSeeds dzis do rozdania mamy pakiety nasion na Outdoor . Mamy do rozdania 50 pakietów po 10 nasion. Odmiany to : Gnomo Easy Sativa Early Girl Canadian Early Skunk Wystarczy napisać w tym temacie jaki pakiet nasion chcecie dostać a my wyślemy dalsze instrukcje PW . Jedyna okazja by zalapać sie na nasiona na OUT ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
intoksynator Posted June 1, 2015 Share Posted June 1, 2015 świetna inicjatywa co prawda outa nie planowałem ale to się może zmienić jeśli można wiedzieć skąd pochodzą pestki ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Himalaya Posted June 1, 2015 Share Posted June 1, 2015 Z chęcią przygarnę Gnomo. To są auto?? ps. Trzeba 10szt jednej odmiany czy 5/5 też da radę?? Jak by się dało to 5x Gnomo i 5x Canadian bym przytulił, ale jak trzeba 10szt jednej to sam Gnomo też będzie wesoło. Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasquatch Posted June 1, 2015 Share Posted June 1, 2015 Siema. Z chęcią zaopiekował bym się Easy Sativą Link to comment Share on other sites More sharing options...
zupelnienikt Posted June 1, 2015 Share Posted June 1, 2015 Jeżeli można to ja również bym pisał się na easy stavie. Pzdr ZN Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big Bad John Posted June 1, 2015 Share Posted June 1, 2015 Siema, Canadian ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adi83 Posted June 1, 2015 Share Posted June 1, 2015 A ja na Early Skunk Link to comment Share on other sites More sharing options...
itaka Posted June 3, 2015 Share Posted June 3, 2015 Siema,z chęcią przygarnę Easy Sative Link to comment Share on other sites More sharing options...
krawat Posted June 4, 2015 Share Posted June 4, 2015 witam obecnie na out mam e-sative bardzo chetnie przyjme do fotorelacji Early Girl ani nie mialem tej odmiany ani nie słyszalem ,wiec jestem jak najbardziej za ...maczes byle szybko wyznacz wygranych ,bo czas na Outdoor goni Link to comment Share on other sites More sharing options...
howhigh Posted June 4, 2015 Share Posted June 4, 2015 A ja wam proponuje kupic nasiona na wlasna reke bo to pierwszy post tego uzytkownika zero zaufania i podawanie adresow i robienie fotorelacji smierdzi przypalem. Ale jak kto uwaza... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.