Kuracjusz Posted May 14, 2015 Share Posted May 14, 2015 Witam serdeczenie Dane techniczne: HPS250W Ziemia BioBizz LightMix Nawozy BioTabs Pestka : automat noName , roślinka zaczeła kwitnąć po 14 dniach. Proszę o pomoc w zdiagnozowaniu problemu lub jego braku. Jest to mój pierwszy krzaczek. Roslinka obecnie ma 48 dni . Od jakiś 10 dni zaczeły od dołu żółknąc największe wiatraki po czym odpadać. Potraktowałem to jako normalny objaw na tym etapie rozwoju. Jednak od 2 dni zaczeły szybko żółknąc wyzsze piętra. Trochę sie obawiam , że postepuję to tak szybko. Tydzien temu podałem 2,5ml Orgatrex i 0,5gram Bactrex na 0,5litra wydy Moje pytanie czy wszytko jest ok z roslinka czy podac jej ponownie nawozy? Jak tak w jakich proporcjach. Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vito Posted May 14, 2015 Share Posted May 14, 2015 Witaj, roślina zbliża się końcowi, to naturalne że uśmierca duże liście. Możesz podać samych bakterii to wpieprzą nadwyżkę nawozu jeżeli się zgromadził (bactrex w proporcji jak w instrukcji). Za dwa tygodnie ścinaj i ruszaj z nowym plantem Ziemię spokojnie możesz użyć do 5 razy tej samej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kuracjusz Posted May 14, 2015 Author Share Posted May 14, 2015 Dzięki wielkie za szybką odpowiedź. Myslałem raczej ,że jeszcze 3 tygodnie niż dwa. Liczę ,że przez ten pozostały okres zacznie puchnąć. Mam lupe 60x więc za 2 tygodnie zacznę obserwacje trichomów. Doniczka robi się już lekka wiec jutro zapodam jej kolejna dawke bakterii bactrex.Rozumiem ze Orgatrex juz definitywnie odpuścić? Żeby nie zakładać nowego tematu. W następnum projekcie myslałem o połączeniu ziemi All Mix (BioBizz) z Biotabs. Wyczytałem gdzieś ,że połączenie to przynosi bardzo fajne efekty. Czy ktoś z tego forum testował juz taki mix ? Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vito Posted May 14, 2015 Share Posted May 14, 2015 Wrzuć zdjęcie jak stoi pod lampą, ja zamiast allmixa dał bym batguano. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kuracjusz Posted May 14, 2015 Author Share Posted May 14, 2015 Box ( odległość od cooltube 15cm ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vito Posted May 14, 2015 Share Posted May 14, 2015 Spokojnie powinny teraz ostatecznie puchnąć przez 2/3 tygodnie może wiele się zmienić Link to comment Share on other sites More sharing options...
greenmouse Posted May 14, 2015 Share Posted May 14, 2015 ale tłuścioszki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.