-
Wpisy na blogu
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez Wesoły Ogród Aliena · Opublikowano
Łe ale monster uważaj żeby plecha ci nie weszła w te wielkie topy😉🤣🤣🤣 -
Przez Bartas88 · Opublikowano
W ramach bonusu, przesyłam fotkę drzewka w formie mini-mini, chęć życia i dotrwania do końca cyklu rozwoju tych roślin naprawdę mnie zaskakuje 😮 Rosła praktycznie cały czas w kubeczku od jogurtu, takim większym, pod dosłownie 3W lampką z power ledów, od akwarium. Jak widać, żyje, zakwitła, będzie akurat na jedną lufkę 😛 Nie pamiętam, jaka to odmiana, ale świetnie pachnie grejpfrutem. -
Przez EndriuBp · Opublikowano
Zamysł był taki, aby wykorzystać miejsce w namiocie i stworzyć mini ekosystem . Aktualizacja , podlewanie co 3 dni MJ , Pomidory i Truskawki co 3 dni słabsze nawozy i w między czasie sama woda. Jedna była zablokowana , dostała drugą doniczkę, dno posypane glebą kokosową (pomiędzy 2 doniczkami) , co daje dodatkową wentylację korzeni od spodu. No i zaczyna się złota jesień. Zależało mi na niskich roślinach , co już kilka razy pisałem. Myślę że 3-4 tygodnie i zobaczymy . -
Przez Wesoły Ogród Aliena · Opublikowano
Kurde ja tyle uprawiam i mutancik nawet mi się nie trafił a tu proszę 😉 -
Przez Bartas88 · Opublikowano
Odnotowałem, przy następnej próbie zaopatrzę się w takie podłoże 🙂 Mam szczęście do nietypowych roślinek, egzotyki jak mam różnorakie, to też się trafiają cudaki 😛
-
-
Gallery Statistics

Recommended Posts