-
Wpisy na blogu
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez Wesoły Ogród Aliena · Opublikowano
Siemasz👊 jak na razie wygląda spoko tak że w razie w jesteśmy i pozdro👊 -
Przez Deve_ · Opublikowano
Witam. Jako że jestem tu nowy chciałbym powitać wszystkich zgromadzonych. Będzie to moja pierwsza fotorelacja, hodowla trzecia, więc zdaję się na Waszą łaskę profesjonalizmu i dobrych rad. Krótko o osprzęcie: Namiot - RoyalRoom C60 60x60x160 LED - 2x GANJA.EU QBGROW-220-65 Wyciąg: EBERG VEXT 100/170 165m3 z regulatorem Mieszacz: EBERG TIK + 2x Blow jakiś tam (w razie "W") Nawilżacz powietrza: Philips HU1510/03 Lampy może nie urywają pupy, ale już 2 hodowle na nich za mną, więc dają radę. Będzie możliwość kupna czegoś lepszego to tak zrobię. Na chwilę obecną całą swoją finansową stronę wsadzam w kupno domu. Dobrze, to teraz odnośnie sprzętu w środku. Ziemia: (Aldi) Gardenline - Ziemia uniwersalna z nawozem Donice materiałowe 10L Donice Plastikowe 8,5L Nawozy: Plagron Cal-Mag, Plagron Terra Bloom, Plagron Terra Grow, Plagron Green Sensation, Plagron Power Roots Dziewczyny jak w tytule, póki co 18 dniowa Gorilla Z auto (Fast Buds), czekam na kiełki od Fast Haze Automatic (THC-THC). To chyba na tyle, resztę powierzam Wam. Za wszelką pomoc serdecznie dziękuję. Zapraszam do dyskusji 🙂 Peace -
Przez Wesoły Ogród Aliena · Opublikowano
Też dobry patent ale ja robię herbatki na bazie ziemi od soma's sacred soil i na 10l wody daje do półtorej łyżki melasy bio bez siarki. Ale jak nie masz ziemi super soil to możesz kupić Worms humus i na jego bazie to robić. No bierzesz dwie garści tego Worms humusu i wsypujesz do skarpety żeby po wiadrze się nie rozwaliło i wstawiasz to do napowietrzania bo bez pompy powietrza to ci zgnije. Ja używam pompy akwarystycznej na cztery kamienie i taki zestaw kupisz za około 150-200 zł -
Przez Bartas88 · Opublikowano
Mała aktualka, największa chyba już na wysokość nie urośnie, teraz trochę się pobawię ze strzyżeniem no i zobaczymy, co z tego będzie 🙂 Dostały raz wodę z gnojówką z żywokostu, ale mam nadzieję, że nawóz od kur, który mają w doniczkach, wystarczy im do końca, chociaż podsypać zawsze można 😛 Na drugiej fotce najmłodsze z tych, które już widać że rosną, chyba to były lowres lub quick one- pogubiłem się kompletnie w tym, co wysadziłem 😄 -
Przez Bartas88 · Opublikowano
A jakiś przepis na taką herbatkę? Póki co w doniczkach, w których siedzą, mają do dyspozycji nawóz od kur i przepiórek. Obecnie jeszcze dałem im raz gnojówkę z żywokostu 🙂
-
-
Gallery Statistics
-
Images65.3 tys.
-
Comments1.3 tys.
-
Albums1.9 tys.
-

Recommended Posts