-
Wpisy na blogu
-
Przez Macky w Blog Konopny Trawka
-
Przez Macky w Blog Konopny Trawka
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez Rysiu · Opublikowano
Zawsze warto pójść do specjalisty. Nie ma się co wstydzić. O zdrowie trzeba dbać. I to fizyczne i psychiczne. Ja też muszę znowu D zacząć brać 🙂 -
Przez franz3012 · Opublikowano
Wyszedł mi niedobór mam 15 a normą jest od 30 mg/ml zacznę suplementowac i dam znać po miesiącu czy coś pomogło.Zastanawiam się czy iść do psychiatry. -
Przez SkrzatZaKrat · Opublikowano
To co ja kiedyś zaobserwowałem przy przenawożeniu palą się w pierwszej kolejności końcówki liści i się zawijają, a topy robią się wątłe i takie lekko suchawe. Kiedyś dawno temu miałem takie sytuacje, teraz mi się to nie zdarza. Lepiej dać mniej nawozu i nie przesadzić. Ogólnie to producenckie instrukcje z dawkami to sobie w buty można wsadzić. Ja nawozu daję powoli, dawkując stopniowo i obserwując co się dziej z roślinami. Bo jak będziesz dawał to co oni tam piszą to różnie może być. -
To fachowe oko coraz starsze, to już też tak nie dostrzega wszystkiego 🙂 Tak wygląda na ponad 200. Stawiam na jakieś 240-260. -
Może jakaś chuyowa ta kranówka. Ma jakieś związki które szkodzą roślinie. Dobre płukanie nie zaszkodzi.
-
-
Gallery Statistics
-
Images64,2 tys.
-
Comments1,3 tys.
-
Albums1,9 tys.
-
Recommended Posts